Ο Μάντεν δεν… τσίμπησε από τη «βουτιά» του Τέιλορ, ενώ δεν είχε δύσκολες φάσεις – Τι προβλέπει ο κανονισμός για τη διακοπή αγώνα


SUPER LEAGUE 2021-2022

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1

Διαιτητής: Μάντεν (Σκωτία)

Βοηθοί: Ρουμ,

Μακ Γκίτσι (Σκωτία)

4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Εστέβες (Πορτογαλία)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

7': Σωστά ο βοηθός Ρουμ υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Μαντσίνι του Αρη.

18': Σωστά σ Μάντεν σφύριξε φάουλ και όχι πέναλτι στο πέσιμο του Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπράμπετς τον μάρκαρε αντικανονικά εκτός περιοχής πέναλτι και στην συνέχεια έπεσε εντός της περιοχής.

 47': Κακώς ο Μακ Γκίτσι υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη, (το υπέδειξε όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση).

70': Ο Τέιλορ «βούτηξε» για πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα που του έκανε ο αμυντικός του Άρη, όμως ο Μάντεν σωστά έδωσε συνέχεια στο ματς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το VAR.   

 83': Ενας πυρσός έπεσε στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Σούντγκρεν έκανε κίνηση ότι κάποιο αντικείμενο πέρασε κοντά από το αυτί του.

91’: Πυρσοί εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, στην συνέχεια οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε σκηνές … ζούγκλας. Οι παίκτες του Άρη μπήκαν στα αποδυτήρια, οι δυνάμεις των ΜΑΤ πήγαν προς την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών για να καταστείλουν τα επεισόδια. Οι διαιτητές έμειναν για λίγα λεπτά και μετά μπήκαν στα αποδυτήρια αφού πρώτα είχαν εισέλθει και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε πως υπήρξε και ένας τραυματισμός.

92’: Εγινε διακοπή του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε μετά από 40’. Αναλυτικά όσα προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τον διαιτητή:




Σχόλια