Κατάντησαν... κουρέλια τα φύλλα αγώνων οι διαιτητές


-Οι διαιτητές δεν γράφουν τίποτα. Ηδη εκτέθηκαν ο Φωτιάς στο ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3 και ο Τζοβάρας στο Βόλος-ΑΕΚ 1-3.

 

«Καίνε» οι διαιτητές τα φύλλα αγώνων, αν και είναι το μεγαλύτερο... όπλο τους, απόδειξη ότι στην αθλητική δικαιοσύνη δεν χωρούν ανταπόδειξη. Ουσιαστικά τα έχουν καταντήσει ...κουρέλια αφού δεν γράφουν τίποτα, εννοούμε φοβούνται να γράψουν πειθαρχικά παραπτώματα παραγόντων, με αποτέλεσμα κάποιοι ρέφερι να εκτίθενται.

Ο Φωτιάς (Πέλλας) εκτέθηκε από τον παρατηρητή αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3, καθώς έστειλε στην αθλητική δικαιοσύνη παράγοντες της ΑΕΚ για φραστική επίθεση σε βάρος του διεθνή ρέφερι, ο οποίος όμως δεν ανέφερε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι αποτέλεσε νομικό επιχείρημα της ΑΕΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης. Τελικά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Παπαδημητρίου τιμωρήθηκαν τελεσίδικα με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, από 5.000 ευρώ πρόστιμο και η ΑΕΚ με 7.500, ενώ απαλλάχθηκαν στην Εφέσεων οι Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου.

«Εσύ φταις, εσύ φταις, θα τα πούμε μετά», φαίνεται να λέει ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ στον τέταρτο διαιτητή Βαγγέλη Γρατσάνη (Τρικάλων) στο 30’ του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ 1-3, όπως φάνηκε από την τηλεόραση. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν τον απέβαλαν, δεν έγραψαν το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Με τέτοιες παραλείψεις, το σχόλιο είναι γενικό, οι διαιτητές απαξιώνουν τους ρόλους τους που είναι η εφαρμογή των κανονισμών.

Σχόλια