Το κύπελλο επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών (vids)


Μετεξεταστέοι έμειναν οι Ελληνες διαιτητές που έχουν μάθει στο VAR και στο ότι είναι επαναπαυμένοι επειδή ο Κλάτενμπεργκ τους έχει σε καθεστώς ασυλίας, χωρίς να δίνει βάρος στην εκπαίδευση, με στόχο την βελτίωσή τους. Στο κύπελλο τα έκαναν μαντάρα και επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδό τους. Εκτέθηκε και η ΕΠΟ που μια διοργάνωση έχει, όμως δεν προέβλεψε να υπάρχει VAR, με εξαίρεση τους ημιτελικούς και τον τελικό. Ας μην ψάχνει να βρει γιατί δεν μπορούσε να πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου.

Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) δεν είναι κακός διαιτητής, αρκετοί τον θεωρούν τον καλύτερο, αν όχι από τους καλύτερους Έλληνες. Όμως, στο ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 και 3-1 στα πέναλτι) ήταν σε κακή μέρα. 

Στο 47’ ο Παπαπέτρου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, όταν σε γυριστό δυνατό σουτ του Όγκμποε, η μπάλα βρήκε πάνω στον Γκαρνάφσκι ο οποίος ήταν στη γραμμή του τέρματος. Ο διεθνής ρέφερι φάνηκε να συνεχίζει το παιχνίδι, αλλά γύρισε να δώσει πέναλτι. Ανύπαρκτο το πέναλτι, άρα ανύπαρκτη και η κόκκινη κάρτα στον Γκαρνάφσκι που τραυματίστηκε, επειδή η μπάλα τον βρήκε στο πρόσωπο και έγινε αλλαγή.

Στο 60’ ο Αθηναίος ρέφερι έδωσε και δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν υπάρχει κάτι από το τράβηγμα της φανέλας του Περέα από τον Ηλιάδη, αυτό είναι εκτός περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Στο Ξάνθη-Ιωνικός 1-2 στο 69' ο Τουράμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του Ιωνικού δεν μέτρησε επειδή ο βοηθός Τσακίρης (Δράμας) ανακάλυψε οφσάιντ. Στο 86' ο βοηθός Τζιουβάρας (Κοζάνης) δεν μέτρησε γκολ του Κρητικού, αν και η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή. Σωστό το πέναλτι υπέρ της Ξάνθης που έδωσε ο Αγγελάκης στο 5’ σε ανατροπή του Τσέλιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το ματς Αχέρων-ΟΦΗ 0-1 κρίθηκε από ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Τζήλος (Λάρισας) που είδε ανατροπή του Καμάου από τον Παπανίκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 

 

 

Σχόλια