Κωμωδία με την SL 2: Νέα αναβολή της σέντρας που ήταν για σήμερα και αύριο και κλήρωση τη Δευτέρα


Δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα να αναβληθεί σέντρα του πρωταθλήματος την ημέρα που θα γινόταν, λίγες μέρες πριν από τους πρώτους αγώνες. Κι όμως η Super League 2, μετά από έκτακτο ΔΣ, αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα και αύριο, είχαν βγει και οι διαιτητές, οι ομάδες είχαν προετοιμαστεί και όλα ήταν έτοιμα.

Αιτία αποτελεί η δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο Η Ζάκυνθος είναι η 17η ομάδα του νότου ενώ η 17η ομάδα του βορρά θα είναι η Καβάλα. Ετσι τη Δευτέρα θα γίνει νέα κλήρωση του πρωταθλήματος!

Γελάει το σύμπαν...

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας λίγο πριν από τις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) και ενώ για τις 15:00 είχαν προγραμματιστεί αγώνες αναφέρει τα εξής: «Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).

Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2

Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00».


Σχόλια