Ασχετοι στην ΕΠΟ, δεν κατάργησαν το εκτός έδρας γκολ στο κύπελλο - Ο Δανιήλ δεν προλαβαίνει επειδή ...τρέχει για την προεδρία


Μια διοργάνωση, το κύπελλο, έχουν στην ΕΠΟ και την έχουν κάνει επιπέδου... υπογείου! Κάνουν τα πάντα για να την απαξιώσουν όσο μπορούν.

Μπορεί η UEFA να κατάργησε το εκτός έδρας γκολ από το καλοκαίρι, όμως για την ομοσπονδία υπερισχύει στην επόμενη φάση του κυπέλλου που θα είναι η έκτη, καθώς στην προκήρυξη γράφουν: Στην 6η, 7η και 8η Φάση που οι αγώνες είναι διπλοί, για την ανάδειξη του νικητή (υπέρ)ισχύει το εκτός έδρας γκολ και στην περίπτωση που υπάρξουν δύο (2)  όμοια αποτελέσματα, στον 2ο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί ο νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Φαίνεται πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ τρέχει για να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ και δεν έχει χρόνο να ασχολείται με «πεζά» θέματα!

Ο δε πρόεδρος της υποεπιτροπής Κυπέλλου, Κωνσταντίνος Νίκας είχε εξαγγείλει ότι θα ήταν αντίπαλος του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ αλλά αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή. Το «βραβείο» του είναι η τοποθέτησή του στην υποεπιτροπή Κυπέλλου.

«Εμένα με στηρίζει η πλειοψηφία των Ενώσεων που στηρίζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ», δήλωσε ο (και) πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας στη διάρκεια του προεκλογικού... σόου.

Σχόλια