Όσοι συμφωνούν με τον Σκουλά, ας βγουν να το πουν, αν το κάνουν μετά θα θεωρηθούν «τζάμπα μάγκες»…


ΑΠΟΨΗ-ΣΧΟΛΙΟ

Οι διαιτητές έχουν συνδικαλιστικό όργανο, όμως ο Σκουλάς στην επιστολή παραίτησής του μίλησε εξ ονόματος όλων τους. Αν και θα είχε αξία, όσα ανέφερε, να τα έλεγε όταν ήταν εν ενεργεία και όχι με αφορμή ότι κρέμασε τη σφυρίχτρα του, επειδή ο Κλάτενμπεργκ τον έθεσε εκτός λίστας διεθνών.

Αν κάποιος ή κάποιοι διαιτητές συμφωνούν με τον Σκουλά, καλό θα είναι να βγουν να το πουν. Αν το κάνουν μετά κινδυνεύουν να θεωρηθούν τζάμπα μάγκες. Είναι ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας, άρα πρέπει να έχουν προσωπικότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους.

Θυμίζουμε ότι ο Σκουλάς έγραψε:

«Είναι αδιανόητο το πώς φέρονται στον Έλληνα διαιτητή μέσα στην ίδια του τη χώρα. Όταν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής χρησιμοποιεί την τηλεκριτική των αποφάσεών μας , ως εργαλείο πολιτικής, πώς θα δούμε πρόοδο; Προσβάλλει όχι μόνο τα όσα μας διδάσκει η UEFA στα σεμινάρια της , αλλά και το ελληνικό φίλαθλο κοινό. Εδώ και χρόνια υπάρχει απαξίωση του Έλληνα διαιτητή, καθώς τα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματός μας τα παίζουν ξένοι διαιτητές. Φταίμε κι εμείς καθώς δεν αντιδράσαμε ώς οφείλαμε , όπως επίσης δεν κάναμε τίποτα όταν μετά από βίαια χτυπήματα σε συναδέλφους, εμείς παίζαμε κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

 

Σχόλια