Τέρατα και σημεία από τον Διαμαντόπουλο για να νικήσει η ΑΕΚ – ΠΑΕ Αρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο» - Πως ο Γιαννίκης εξέθεσε τον διεθνή ρέφερι – Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να τον στείλει σπίτι του


Τα… ισοπέδωσε όλα ο Διαμαντόπουλος για να νικήσει η ΑΕΚ τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Στο 17’ δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Ρότα για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να τον εκθέσει ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, αντικαθιστώντας τον Ρότα στο 26’.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 37’ ο Διαμαντόπουλος ανακάλυψε πέναλτι του Μπράμιτς στον Μάνταλο, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-0. Κακώς, ο Ολλανδός Ρούπερτι που ήταν στο VAR, συμφώνησε με την απόφαση για το πέναλτι-μαϊμού. Ο Διαμαντόπουλος και ο Ρούπερτι δεν είδαν ότι ο Μάνταλος... βούτηξε;

Ιδού η οργισμένη ανάρτηση, στο ημίχρονο του αγώνα, της ΠΑΕ Αρης στα social media: 

«Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερο ούτε όσιο. Κλατενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε ; Ε ;» 

Στο 69’ ο VAR, ο Ολλανδός Ρούπερτι, ξεφτίλισε κι αυτός τον Διαμαντόπουλο. Ο διεθνής ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη στον Μήτογλου για τράβηγμα στον Καμαρά έξω από την περιοχή. Όμως, ο Ρούπερτι τον φώναξε για ανασκόπηση της φάσης και ο διεθνής ρέφερι απέβαλε τον Μήτογλου, με απευθείας κόκκινη επειδή ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ.


Σχόλια