Μάντζιος μετά το ματς με την ΑΕΚ: «Έγιναν απίστευτα πράγματα, εντός και εκτός γηπέδου» - Καταγγελία Αρη κατά Μελισσανίδη για «ντου» με μπράβους


Ο τεχνικός του Αρη, Άκης Μάντζιος τα είπε… χύμα, στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν μένει «πικρία» στον Αρη μετά τις χαμένες ευκαιρίες, δήλωσε:

«Δεν νομίζω πως μένει “αν” στο τέλος. Πρέπει να το πάρουμε από την αρχή. Σήμερα γίνανε απίστευτα πράγματα, εντός και εκτός γηπέδου. Μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, η ομάδα μας. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Έγιναν απίστευτα λάθη, όχι από την πλευρά μας. Παρ’όλα αυτά, βρήκαμε λύση, βρήκαμε γκολ και είχαμε αρκετές ευκαιρίες ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έγιναν απίστευτα πράγματα”.

Ο τεχνικός του Αρη άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου και για την συμπεριφορά του Μελισσανίδη...

***Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Άρης για σκηνικά τα οποία, αναφέρουν οι άνθρωποί της, έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι Κιτρινόμαυροι, στο ημίχρονο, βρέθηκε στα αποδυτήρια ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνοδεία φουσκωτών και προπηλάκισαν τον γενικό αρχηγό του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Άρη, το αφεντικό της ΑΕΚ έβρισε και απείλησε τον Νιαρχάκο!

*** Η απάντηση ήρθε από πλευράς ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως τίποτα δεν υπήρξε και καταγγέλλοντας πως ο Δημήτρης Νιαρχάκος έβρισε τους «κιτρινόμαυρους».

«Τίποτα δεν υπήρξε! Το ότι έβρισε τους παίκτες της ΑΕΚ ο γενικός αρχηγός του Άρη το λένε; Φαντασιώσεις με τις οποίες δεν ασχολούμαστε», ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Σχόλια