Μηνύματα Κλάτενμπεργκ στους διαιτητές ότι είναι το αφεντικό


Τι δεν καταλαβαίνουν οι διαιτητές;

Έχουμε νέο… φρούτο στη διαιτησία. Παραπονούνται κάποιοι μέσω των «συνεργείων» ότι τάχα ο Κλάτενμπεργκ δεν τους δίνει σημασία. Δεν έχουν καταλάβει ότι έχει ξεκινήσει νέα εποχή και ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ασχολείται μόνο με διαιτητές που έχουν λάβει τα μηνύματά του ότι είναι το αφεντικό στη διαιτησία.

Οι εξελίξεις για σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες θα είχαν δρομολογηθεί αν ο Κλάτενμπεργκ δεν ήξερε τι γινόταν στη δεύτερη κατηγορία. Εκεί υπάρχει αδιέξοδο και ο Αγγλος θεωρεί ότι εκεί η κατάσταση είναι χειρότερη. Έχει τις πληροφορίες του, αν προτιμάτε έχουν γίνει καταγγελίες. Για αυτό και το καλοκαίρι δεν ανέβασε στην πρώτη κατηγορία διαιτητή από τη Super League 2, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν!

Η τηλεκριτική του Κλάτενμπεργκ ισοδυναμεί με μηνύματα στους διαιτητές ότι αυτός είναι το αφεντικό. Όποιοι δεν τον ακολουθήσουν, θα είναι οι χαμένοι. Θα δοκιμαστούν ρέφερι από τη Super League 2 και το καλοκαίρι θα έρθει γρήγορα…

Μέχρι τότε το σύστημα θα… λυσσάξει. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα ψάξει να βρει τρόπο για να βγάλει τον Κλάτενμπεργκ εκτός ΚΕΔ. Όμως, ξεχνούν ότι δεν εξαρτάται από τους ίδιους, επειδή ο Αγγλος έχει τη στήριξη των FIFA, UEFA. Ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται και έχουν ανάψει το «πράσινο φως» στον πρόεδρο της ΚΕΔ να φέρει τα πράγματα σε ευθεία πορεία.

Οι διαιτητές θα πρέπει να μάθουν ότι διανύουν περίοδο εξετάσεων. Όλοι κρίνονται. Ήδη, κάποιοι προδόθηκαν με τις διαρροές ότι ο Κλάτενμπεργκ συνεργάζεται με κάποιους και με άλλους όχι.

Οσοι βρίσκονται στη δεύτερη κατηγορία βρίσκονται σε δύσκολη θέση που έγινε δυσκολότερη. Ο Κλάτενμπεργκ ξέρει ποιοι είναι αυτοί, το ξέρουν και οι ίδιοι που έσπευσαν να τον… δικαιώσουν. Έσπευσαν να αποδείξουν ότι σωστά τους έχει βάλει σε… δεύτερη κατηγορία, αφού έσπευσαν στα «συνεργεία» που μέσα στον πανικό τους… κατάφεραν να τους προδώσουν!

Σχόλια