Η… χειρότερη διαιτησία των τελευταίων ετών από τον Διαμαντόπουλο: Έκαναν παρέλαση οι «μαϊμούδες» για το καλό της ΑΕΚ – «Σφαγή» του Αρη και αλλοίωση αποτελέσματος


-Μεγάλο λάθος έκανε και με τις φανέλες. Είναι απαράδεκτος ο Διαμαντόπουλος που επέτρεψε στις δυο ομάδες να αγωνιστούν με κιτρινόμαυρα. Γελάει ο κόσμος… Μα, τόσο πολύ χαμένα τα είχε; Ούτε τα αυτονόητα;

SUPERLEAGUE 2020-21

(8η Αγωνιστική)

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 2-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Ρούπερτι (Ολλανδία)

AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

2’: Σωστά, ο Διαμαντόπουλος, έδωσε συνέχεια στον αγώνα, όταν η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι, όμως η μπάλα χτύπησε στο στήθος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR.

17': Το πρώτο μεγάλο λάθος από τον διεθνή ρέφερι. Έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη και κίτρινη κάρτα στον Ρότα της ΑΕΚ, η οποία θα ήταν η δεύτερη κίτρινη, πριν το κόρνερ που κέρδισε ο Άρης. Στο 26' ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης εξέθεσε τον Διαμαντόπουλο, κάνοντας αλλαγή τον Ρότα για να τον προστατέψει. Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιαννίκης στις δηλώσεις του! Ο Διαμαντόπουλος θα μπορούσε να τον αποβάλει και στη φάση του 7' για σκληρό μαρκάρισμα στο Εντιαγέ. 

35': «Μαϊμού» το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, καθώς ο Μάνταλος πέφτει μόνος του (σ.σ. είναι θέατρο και κίτρινη κάρτα), ο VAR κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η πλάκα είναι ότι πριν ο Μάνταλος «βουτήξει» χρησιμοποίησε τους αγκώνες του για να ξεφύγει από τους αμυνόμενους.

68': Κακώς, αρχικά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μήτογλου, ο VAR (σ..σ ο Ολλανδός Ρούπερτι) έλεγξε την φάση και συνέστησε στον Διαμαντόπουλο ανασκόπηση της φάσης για κόκκινη κάρτα για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ. Όταν ο Διαμαντόπουλος είδε την φάση στην οθόνη, σωστά άλλαξε την αρχική του απόφαση, πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα και απέβαλε τον παίκτη με κόκκινη κάρτα. Πάντως, εκτέθηκε κι εδώ επειδή η περίπτωση του Μήτογλου είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας!

94’-95’: Υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους Καμαρά, Ιτουρμπε του Άρη, Τζαβέλλα και Βρανιες της ΑΕΚ για τις αψιμαχίες που είχαν. Ο Καμαρά έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα γιατί απώθησε βίαια τον Τζαβέλλα.

Σχόλια