«Βροχή» τα… αδειάσματα του Κλάτενμπεργκ στην ΑΕΚ


-Για μια ακόμη αγωνιστική ο πρόεδρος της ΚΕΔ την έβγαλε στη σέντρα.

 

Νέο… βατερλό της ΑΕΚ, σχετικά με τα παράπονά της και με την προσπάθεια που κάνει να βάλει στο κάδρο τη διαιτησία, ώστε να φανεί ως αδικημένη. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προπαγάνδα της από το εκτός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (3-3, ενώ προηγήθηκε 3-0) και από τότε έχει… κολλήσει η βελόνα της.

Παρόλα αυτά, παρά τις φωνές της, δεν έχει σταματήσει να μετράει… ήττες στην τηλεκριτική του Κλάτενμπεργκ, άρα η προπαγάνδα της πέφτει στο κενό. Θυμίζουμε ότι για το προαναφερόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Κλάτενμπεργκ δικαίωσε τον διαιτητή Φωτιά και τον VAR Σκουλά για την κόκκινη κάρτα στον Λιβάι Γκαρσία που έπιασε τον Νέιρα από το λαιμό και τον απώθησε και τις κίτρινες στους Λάμπρου, Νέιρα. Σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ οι κάρτες βγήκαν μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή (πρέπει να εννοεί τον τέταρτο Γκάμαρη και όχι τον Θεσσαλονικιό Ηλία Παπαδόπουλο). Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν ασχολήθηκε με τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για επιθετικό φάουλ στον Βράνιες στο 1-3, δηλαδή στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, άρα δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο...

Μια ακόμη «ψυχρολουσία» για την ΑΕΚ αποτέλεσε η κριτική του Αγγλου για την έκτη αγωνιστική. Αναφερόμαστε στο ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0 που ο Κλάτενμπεργκ όχι μόνο εξέθεσε τον διαιτητή Παπαδόπουλο και τον VAR Σιδηρόπουλο. Για τη φάση του 19ου λεπτού, με το ματς να είναι στο 0-0, ο πρόεδρος της ΚΕΔ διαπίστωσε ότι υπάρχει πέναλτι σε ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα, στον οποίο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα.

Ακολούθησε νέο σκωτσέζικο ντους για την ΑΕΚ, με αφορμή την ανάλυση που έκανε ο Κλάτενμπεργκ για τα ματς της έβδομης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ, για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Βόλο (3-1) διαμαρτυρήθηκε για μη αποβολή του Γκρίλο «που έριξε κουτουλιά» στον Σιμόες μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Όμως, ο Κλάτενμπεργκ πρόβαλε την τηλεοπτική εικόνα και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κουτουλιά αλλά «η επαφή ήταν με τον ώμο», άρα θεώρησε σωστή την κίτρινη κάρτα που του έδειξε ο Τζοβάρας. 

Σχόλια