Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Σιδηρόπουλος έδωσε το ακουστικό του VAR στον Μανούσο – Σοβαρότητα μηδέν: Έκανε τη διαιτησία «καφενείο» και τον κανονισμό λάστιχο αφού νωρίτερα έπρεπε να τον αποβάλει!


-Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος έδωσε στον Μανούσο το μικρόφωνο για να μιλήσει με τον Παπαδόπουλο και να του πει ότι του χαρίστηκαν;

SUPER LEAGUE 2020-21

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τοπούζης (Τρικάλων)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα Λαμία-Παναιτωλικός 2-2, ο Tάσος Σιδηρόπουλος έδωσε το ακουστικό του VAR στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας Γιώργο Μανούσο. Αν το έκανε σε αγώνα του Champions League θα τον είχαν πετάξει έξω, αλλά εδώ είναι… Ελλάντα! Ο Κλάτενμπεργκ κάνει μόνο τηλεκριτική και δεν βλέπει τα χάλια των διαιτητών της Super League.

Σα να μην έφτανε αυτό, νωρίτερα ο Σιδηρόπουλος δεν απέβαλε τον Μανούσο καθώς η αγκωνιά που έριξε, εκτός φάσης, στον Βργκοτς είναι για τρεις κόκκινες μαζί. Όμως, ο Σιδηρόπουλος έκανε λάστιχο τον κανονισμό και του έδειξε μόνο κίτρινη (45’). Εδώ, έπρεπε να παρέμβει και το VAR αλλά ο Παπαδόπουλος αμολούσε αετό! Αν ο Σιδηρόπουλος και ο Παπαδόπουλος που είναι διεθνής θεωρούνται οι καλύτεροι, φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι!

-Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος έδωσε στον Μανούσο το μικρόφωνο για να μιλήσει με τον Παπαδόπουλο και να του πει ότι του χαρίστηκαν;

Ο Σιδηρόπουλος έχει κάνει λάθη σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Και στα τέσσερα που ορίστηκε, είτε ως ρέφερι είναι ως VAR! Μακράν, ο χειρότερος όλων! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο ελίτ διαιτητής της UEFA έγινε ρεζίλι και στο 58': Ενώ εκκρεμούσε δεύτερη αλλαγή της Λαμίας στο ίδιο λεπτό (είχε γίνει μόνο μια ) αρχικά σφύριξε να εκτελεστεί φάουλ του Παναιτωλικού, μετά του είπαν ότι δεν έγινε η άλλη αλλαγή, του Μανούσου με τον Αραμπούλι, και σφύριξε να μην εκτελεστεί το φάουλ που εκτελέστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε επανάληψη αλλά γελάνε και τα τσιμέντα με τη διαχείριση... 

Ενας άπειρος ρέφερι θα τα κατάφερνε καλύτερα από τον ελίτ Σιδηρόπουλο. Αν θεωρεί  αγγαρεία, τότε να ζητήσει να μην σφυρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως τι θα κάνει; Αυτά βλέπουν στην UEFA και τον ορίζουν αραιά και που. Με τέτοιες... κωμωδίες (σ.σ. πλέον δεν κάνει διαιτησίες) θα πάει στο μουντιάλ;

-Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ, από φάουλ για πολλά γέλια! Ο Βύντρα δεν άγγιξε τον Καρέλη και έμεινε με ανοιχτό το στόμα με την... ανακάλυψη του Σιδηρόπουλου.

Άλλη φάση από το ματς Λαμίας-Παναιτωλικού 2-2:

54’: Αρχικά, ο Σιδηρόπουλος έδωσε συνέχεια στον αγώνα όταν η μπάλα πήγε στο χέρι του Αντέτζο της Λαμίας που βρισκόταν στην δική του περιοχή πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος (VAR) έκανε έλεγχο της φάσης και συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Σιδηρόπουλος είδε την περίπτωση και έκρινε ότι δεν είναι πέναλτι (δεν υπήρχε πρόθεση στο παίξιμο της μπάλας με το χέρι) και αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας.

 

Σχόλια