Στο Περιστέρι χρειάστηκε goal line technology αλλά δεν υπήρχε - Φαίνεται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή...


SUPER LEAGUE 2020-21

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 1-3

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά)

42': Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Αρη, ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Εντιαγιέ.

45+1’: Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Αρη, πάλι από τον Σινιοράκη που υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Καμαρά. Ακόμη πιο σωστός επειδή έκανε χρήση delay, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

47': Ο Άρης ζήτησε πέναλτι αλλά ο Παπαδόπουλος έπαιξε πρώτα την μπάλα με το πόδι και στην συνέχεια εξοστρακίστηκε στο χέρι του. Μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR, προφανώς ο Φωτιάς θεώρησε  συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Περράκης δεν έδωσε πέναλτι.  

59’: Κατά την εκτέλεση φάουλ από την ομάδα του Άρη, που σωστά είχε σφυρίξει ο Περράκη, σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη, επειδή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλούρη που ήταν στο τείχος. Εγινε επιβεβαίωση από το VAR.

75': Ο Δεληζήσης απέκρουσε την μπάλα οριακά στην γραμμή τέρματος της εστίας του. Ήταν μια δύσκολη φάση για να αποφασίσει το VAR, (χωρίς την goal line technology). Ο Φωτιάς (VAR) συνέστησε στον Περράκη να δει και ο ίδιος την φάση για να έχει προσωπική άποψη και ο ρέφερι αποφάσισε ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Όμως, και για αυτόν δεν ήταν ξεκάθαρο. Φαίνεται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Σχόλια