Εμειναν… κάγκελο στην ΕΠΟ με την επιστολή των FIFA, UEFA


Στο Πάρκο Γουδή πίεσαν τις FIFA, UEFA, να στείλουν επιστολή για να αλλάξει ο Αυγενάκης το νόμο που τάχα παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο. Όμως, έμειναν… κάγκελο με το περιεχόμενό της. Όχι μόνο δεν είναι αυστηρή, ζητεί και συνεργασία με την Κυβέρνηση.

Πότε θα καταλάβει η ΕΠΟ ότι δεν την υπολογίζουν πουθενά.

Προς απόδειξη των προηγουμένων αντιγράφουμε μέρος της επιστολής που άφησε την ΕΠΟ με τη… χαρά:

«Όπως θα ενθυμείστε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας στις 14 Ιουλίου 2021, συμφωνήσαμε να αποστείλουμε μια τεχνική αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA στην Αθήνα προκειμένου να συζητηθούν και αναζητηθούν λύσεις από κοινού με τους εκπροσώπους του γραφείου σας, με στόχο την εναρμόνιση συγκεκριμένων πτυχών του Ελληνικού Αθλητικού Νόμου με την υποχρέωση της ΕΠΟ να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και χωρίς αθέμιτη επιρροή, σε συμμόρφωση με το Καταστατικό της καθώς και τα Καταστατικά των FIFA και UEFA.

Ως εκ τούτου, θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως το να μας προτείνετε κατάλληλες ημερομηνίες κατά τις οποίες οι αντιπροσωπείες μας θα μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα και να συσκεφθούν με τους εκπροσώπους του γραφείου σας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας».

Τονίζουμε κάποιες λέξεις:

-«Συμφωνήσαμε»…

-«Ως εκ τούτου, θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως»…

-«Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας».

Σχόλια