Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μέσα στην Τουρκία, αφιερωμένο στους Ελληνες»


Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησε το θρίαμβο του Ολυμπιακού με 3-0 επί της Φενερμαξέ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. «Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία, αφιερωμένο στους Ελληνες», τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ειδικά με αυτήν τη νίκη εδώ μέσα, στην Πόλη μας. Έχει μεγάλη σημασία, Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το ’12, όταν κερδίσαμε στο Μπάσκετ εδώ μέσα. Για μας αυτό ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι απλό: Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία, μέσα στην Τουρκία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτήν την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια, αλλά οι πανηγυρισμοί τελειώνουν το βράδυ γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε ενωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό ορισμένοι φίλοι μας. Έχουμε πολύ μεγάλη ομάδα που αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και προπονητή και από διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας σε όλη την Ευρώπη».

Επίσης, στο Facebook, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έγραψε τα εξής:

«Μία μεγάλη ιστορική νίκη απόψε, για όλους τους 'Ελληνες, μέσα στην Πόλη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μας, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! / A historic win tonight, for all Greeks! This is who Olympiacos is, we keep on dreaming! #Olympiacos #UEL #Greece #Winners #WeKeepOnDreaming #Marinakis Olympiacos FC»


Σχόλια