ΕΠΟ: Τα... λυκο-συμμαχικά «καρφώματα» δημιουργούν ρίχτερ το Πάρκο Γουδή


Στο... φόρτε του βρίσκεται το παρασκήνιο στην ΕΠΟ, η εσωστρέφεια ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς στα... χαρακώματα βρίσκονται τα μπλοκ του βορρά και του νότου, που στηρίζονται από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα. Αποτελεί κοινό μυστικό, άλλωστε κυκλοφορεί έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ότι κάθε μέρα που περνά αυξάνονται οι πιθανότητες να ξεσπάσει ανοιχτά ο «εμφύλιος» πόλεμος στην ΕΠΟ.

Αυτός ο πόλεμος, προς το παρόν είναι παρασκηνιακός, όμως ουδείς αποκλείει να έχουμε δηλώσεις ή επιστολές. Ήδη, το μπλοκ του βορρά, εδώ και καιρό, έχει πάρει αποστάσεις από το Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση. Μέχρι και το συμβούλιο πήρε παράταση, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο ένας φοβάται τον άλλον στην ΕΠΟ, δηλαδή φοβούνται τα... συμμαχικά «καρφώματα». Από τότε που δεν επιλέχθηκε «εκλεκτός» του μπλοκ του βορρά, ήθελαν το Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) ή το Δαγκλή (Μακεδονίας), για την ερασιτεχνική ΚΕΔ, άρχισαν τα... όργανα. Από το μπλοκ του βορρά θεωρούν πως δεν μπορούν να παραμείνουν η... ουρά του μπλοκ του νότου και παράλληλα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δείχνουν ότι φοβούνται ο ένας τον άλλον για τη διαιτησία. Άρα, ο... πανικός συνεχίζεται και χάνουν οι σφυρίχτρες τα στραγάλια και τα στραγάλια τις σφυρίχτρες!

Μάλιστα, από το μπλοκ του νότου, είναι σε τόσο μεγάλη απόγνωση, δείχνουν πόσο φοβούνται αλλά και προκαλούν γέλιο, με το να προσπαθούν να τους πείσουν ότι για όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Όμως, οι ίδιοι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχουν κάτω από την ομπρέλα τους «τα πάντα όλα» στην ΕΠΟ. Αν από το μπλοκ του βορρά τους πιστεύουν, τότε πρόκειται για το ανέκδοτο της χρονιάς!

Βέβαια, και στα δυο μπλοκ υπάρχουν και οι ισορροπιστές, αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν τα ...οφίτσια και τα μέλια. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μπλοκ του βορρά έχουν πάρει απόφαση να κάνουν αντιπολίτευση στην ΕΠΟ, καθώς θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Για το ότι δεν συνεδρίασε, την Τετάρτη (22/9), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η απόφαση να μην σταλεί πρόσκληση είχε παρθεί, εξαιτίας του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3. Επίσης, καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ έβγαλε διαρροή ότι φοβόταν τους Φωτιά και Κουμπαράκη, VAR και διαιτητή του αγώνα του με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ευνοήθηκε από τον Κουμπαράκη και το παραδέχθηκε μέχρι και ο Κωστούλας .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ αμφισβήτησε το πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ επί... εξυγίανσης, ενώ το ίδιο έγινε και από την πλευρά της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ. Δεν έχουν... συμμαχία αλλά... λυκο-συμμαχία!

Σχόλια