Η επιστολή που λέγαμε…


Υπήρξαν πιέσεις της ΕΠΟ στις FIFA, UEFA για να στείλουν επιστολή στον Αυγενάκη ότι τάχα κάποιοι νόμοι παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο και η ...είδηση επιβεβαιώθηκε την περασμένη Δευτέρα (27/9), όταν και δόθηκε στη δημοσιότητα. Στην Ομοσπονδία νομίζουν ότι θα κάνουν ρελάνς στη συνάντηση Μητσοτάκη, Ινφαντίνο, αποτρέποντας τις εξελίξεις! Για αυτό και εντάθηκαν οι πιέσεις στις υπερκείμενες αρχές για να στείλουν επιστολή.

«Όπως θα ενθυμείστε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας στις 14 Ιουλίου 2021, συμφωνήσαμε να αποστείλουμε μια τεχνική αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA στην Αθήνα προκειμένου να συζητηθούν και αναζητηθούν λύσεις από κοινού με τους εκπροσώπους του γραφείου σας, με στόχο την εναρμόνιση συγκεκριμένων πτυχών του Ελληνικού Αθλητικού Νόμου με την υποχρέωση της ΕΠΟ να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και χωρίς αθέμιτη επιρροή, σε συμμόρφωση με το Καταστατικό της καθώς και τα Καταστατικά των FIFA και UEFA», αναφέρει η επιστολή υπερκείμενων αρχών προς τον Αυγενάκη και ζητούν «να μας προτείνετε κατάλληλες ημερομηνίες» για να έρθουν εκπρόσωποί τους στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογήσουν τις αλλαγές.

Στην ΕΠΟ θα ήθελαν, μάλλον ονειρεύονταν, να είναι... σκληρή η επιστολή των FIFA, UEFA, όμως αυτή δείχνει την καλή συνεργασία της Κυβέρνησης με τις υπερκείμενες αρχές!

Σχόλια