Γιατί ο Κλάτενμπεργκ έχει ευθύνη για Καραντώνη, Κουμπαράκη αλλά και για τα λάθη κατά του Ολυμπιακού


Ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Κλάτενμπεργκ επέλεξε για διαιτητή τον Καραντώνη (Ημαθίας) και VAR τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων). Κάποτε ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να καταλάβει ότι ορισμοί σημαίνουν ευθύνη και ότι δεν είναι στην Ελλάδα μόνο για το… παντεσπάνι του, ούτε οι αρμοδιότητές του εξαντλούνται μόνο στην τηλεκριτική.

Γιατί ο Κλάτενμπεργκ έχει ευθύνη για Καραντώνη, Κουμπαράκη αλλά και για τα λάθη κατά του Ολυμπιακού;

Το σύστημα θα θέλει να κάνει μπλόκο στον Ολυμπιακό και ο Κλάτενμπεργκ όρισε διαιτητή τον Καραντώνη. Έναν ρέφερι που πέρσι τον πήγε… τρένο καθώς σφύριξε 17 ματς, όσα και ο Φωτιάς και τον… προσπερνούν μόνο ο Σιδηρόπουλος (19) και ο Ευαγγέλου (18). Να προσθέσουμε και ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται στον πίνακα επειδή στο Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-1 έκανε ένα εξόφθαλμο λάθος με το μη καταλογισμό πέναλτι μαρς σε χέρι του Κρέσπο. Ο Καραντώνης παραλίγο να πάθει… υπερκόπωση από τους ορισμούς, ενώ δεν ήταν πιστοποιημένος στο VAR.

Το σύστημα θα θέλει να κάνει μπλόκο στον Ολυμπιακό και ο Κλάτενμπεργκ όρισε VAR τον Κουμπαράκη. Έναν ρέφερι που την προηγούμενη σεζόν ήταν υποψήφιος για διεθνής. Όμως, γιατί ο Κλάτενμπεργκ να τον βάλει από τη στιγμή που στο Λαμία-Ολυμπιακός 1-2 ως VAR δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Τικίνιο, ενώ ξεσήκωσε θύελλα στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2), όπου σφύριξε το ματς και δεν έδωσε πέναλτι στον Καρέλη;

Ο Κλάτενμπεργκ σκέφτηκε τι συμπέρασμα βγαίνει από το παραπάνω;

***Για «πονηρά σφυρίγματα» στον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, κατηγόρησε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας τον διαιτητή Κουμπαράκη (Κυκλάδων) και εξαπέλυσε επίθεση στον ρέφερι. «Το ανάποδο πλάγιο ήταν από τα δεκάδες λάθη, από τα πονηρά σφυρίγματα που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έπαιξε 50-50 και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ. Το ανάποδο πλάγιο που έγινε μπροστά στον Αναστασίου ήταν αυτό που τον αγανάκτησε και αποχώρησε πριν το τέλος ημιχρόνου», δήλωσε ο Κωστούλας.

Και πρόσθεσε: «Οι διαιτητές γενικά σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Ήταν λίγος ο Κουμπαράκης και γι΄ αυτό έδωσε το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Όχι ότι τον έβαλε ο ΠΑΟΚ, φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αλλά σφυρίζουν έτσι εξαιτίας του αισθήματος της αυτοσυντήρησης. Νομίζουν ότι σφυρίζοντας υπέρ των μεγάλων ομάδων ότι είναι πιο ασφαλείς».

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΕΣΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ 1-1:

Σχόλια