Άψογος ο Ιταλός, πιάστηκε στον ύπνο ο Μεϊντανάς (Αχαΐας)


SUPER
LEAGUE 2020-21

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0

Διαιτητής: Βαλέρι (Ιταλία)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Μεϊντανάς (Αχαϊας)

4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Φάμπρι (Ιταλία)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

-Το γκολ της ΑΕΚ σωστά δεν μέτρησε, με παρέμβαση από το VAR. Αν και είναι ο ορισμός της παρεμπόδισης του τερματοφύλακα από τον Ανσαριφάρντ, ο Μεϊντανάς (Αχαΐας, Αχαΐας, Αχαΐας) δεν σήκωσε τη σημαία του…

 

23': Σωστά, ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Μπίσεσβαρ και ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ (έγινε και έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR). Αυτό το είδε!

 49': Σωστά ο Κωσταράς έκανε χρήση delay και άφησε να ολοκληρωθεί η επίθεση της ομάδας του ΠΑΟΚ και υπέδειξε το οφσάιντ  όταν απέκρουσε ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μπίσεσβαρ.

77': Σωστά ο Βαλέρι σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον Μισελέν, πάνω στην γραμμή της περιοχής πέναλτι. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το σημείο της παράβασης.

 83': Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ, το οποίο πέτυχε ο Μοχαμάντι, ο VAR (=Φάμπρι) συνέστησε στο διαιτητή να δει την φάση στην οθόνη του γηπέδου και στην συνέχεια ο Βαλέρι αποφάσισε σωστά να ακυρώσει το γκολ, διότι όταν σκόρερ σούταρε για τα δίχτυα,  ο Ανσαριφάρντ βρισκόταν μπροστά στον Πασχαλάκη και επηρέαζε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ Μεϊντανάς (Αχαΐας) δεν είχε υποδείξει το οφσάιντ. Αν και πρόκειται για τον ορισμό της παρεμπόδισης του τερματοφύλακα.

 

Σχόλια