Ο Αγγελάκης είναι στα δυο μέτρα και ήθελε VAR για να δώσει αυτό το πέναλτι;


SUPER
LEAGUE 2020-21

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας),

Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

9': Ο Αγγελάκης, αρχικά, είχε δώσει συνέχεια στο παιχνίδι, όμως τον ειδοποίησε ο Μανούχος και μετά από έλεγχο ανασκόπηση της φάσης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Ο Λάμπρου έπεσε στο έδαφος όταν ο Εραμούσπε τον μάρκαρε απρόσεκτα και ο Λάμπρου όταν προκλήθηκε η επαφή στο πόδι του αντιπάλου, σε δεύτερο χρόνο έπεσε έξυπνα και κέρδισε το πέναλτι. Ο Αγγελάκης είναι στα δυο μέτρα και ήθελε VAR για να δώσει πέναλτι; Απορούμε γιατί δεν το έδωσε ο Μανούχος απευθείας!

17': Κακώς , ο βοηθός Γεωργακόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ, (το θετικό είναι ότι είχε κάνει σωστά χρήση delay, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση),

18': Υπήρξε αψιμαχία παικτών, ο Νέιρα του ΟΦΗ (προκάλεσε τον αντίπαλο), ο Πιρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα (έσπρωξε τον αντίπαλο και έπεσε στο έδαφος), ο διαιτητής το διαχειρίστηκε με σύσταση και στους δύο παίκτες, όμως έπρεπε να τους υποδείξει κίτρινες. Οταν υπάρχει σπρώξιμο και πέσιμο του παίκτη στο έδαφος, δεν πρέπει τέτοιου είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές να μένουν ατιμώρητες.

22': Στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μιλιντσεάνου, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR.

33': Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Σνάιντερ, σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιαννούλη, όμως ο Αγγελάκης, σωστά, έδωσε συνέχεια, μετά και από τον έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR.

35: Κακώς ο Σακκάς υπέδειξε άμεσα οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, έπρεπε να κάνει χρήση delay, επειδή ήταν στην ίδια ευθεία. Σε τέτοιες οριακές περιπτώσεις υπάρχει οδηγία να γίνεται η υπόδειξη μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

 80': Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι όταν ο Περέα έκανε σουτ προς στην αντίπαλη εστία, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μαρινάκη, όμως τον βρήκε ξεκάθαρα στο στήθος του και όχι στο χέρι του.

Σχόλια