Σιδηρόπουλος: Τρία ματς με λάθη, όμως παίρνει σερί ορισμούς – Το τρολάρισμα του Κλάτενμπεργκ στον Κούγια!


Παρότι ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε σε τρία ματς, όπου δεν απέφυγε τα λάθη του, πήρε σερί ορισμό και θα σφυρίξει Λαμία-Παναιτωλικός (Κυριακή 26/09, ώρα 18:15). Αν και κανονικά αυτό το ματς έπρεπε να το σφυρίξει ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), για τον οποίο πέρσι ο Κούγιας είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από αγώνες της Λαμίας και του Παναιτωλικού. Πάντως, ο Κλάτενμπεργκ δεν τον ξέχασε! Τον έβαλε στο VAR!

Αναλυτικά η αγωνιστική κριτική στον Σιδηρόπουλο:

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναθηναϊκός-Απόλλων 4-0 - Διατητής

-14': Ο Σιδηρόπουλος, κακώς, δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού κοντά στο κέντρο της αντίπαλης περιοχής, όταν ο Κάστρο (που είχε ήδη δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 9') έκανε ριψοκίνδυνο παίξιμο στον αντίπαλο του. Αν το έδινε θα μπορούσε να τον αποβάλλει.

-54': Λάθος του Σιδηρόπουλου που υπέδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φατιόν (είχε ήδη δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 37' αλλά έπρεπε να τη δει ο Ντεντάκης), όμως δεν φαίνεται το φάουλ να είναι ριψοκίνδυνο, πήγε για την μπάλα αλλά χωρίς να καταφέρει να την παίξει, έκανε μια ελαφριά επαφή στο παπούτσι του αντιπάλου του.

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-1 – VAR

Μπορεί να φώναξε τον διαιτητή Μανούχο να δώσει το πέναλτι στον Μπίσεσβαρ στο 26’, όμως δεν ακούστηκε η φωνή του στο 15’ για να δώσει κόκκινη στον Σίντκλεϊ που πήγε με τις τάπες στο πόδι του Καρμόνα, ούτε στο 82’ που ο Βαρέλα έκανε πέναλτι στον Μπαραλες.

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-Λαμία 1-0 –VAR

Στο 85’ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λαμίας καθώς ο Σάκχοφ ανέτρεψε τον Καραμάνο, όμως ο Ζαμπαλάς αμόλησε αετό και ο Σιδηρόπουλος… έκανε πως δεν κατάλαβε.

 

 

Σχόλια