Οι «άστεγοι» διαλύουν το ποδόσφαιρο, στον αέρα η σέντρα της Super League


Πρόκειται και για συντριπτική αποτυχία της «εξυγίανσης», απόδειξη ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα. Σε όλο τον κόσμο τα τηλεοπτικά δικαιώματα βρίσκονται στα ύψη, όμως στην Ελλάδα κάποιοι απέτυχαν και δεν το ξέρουν. Σα να μην έφτανε αυτό υπάρχουν έξι «άστεγες» ομάδες, οι οποίες κρατούν όμηρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ψηφίζουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League και οι ομάδες αυτές είναι οι Απόλλων, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Λαμία και Ιωνικός, οι οποίες έχουν τη στήριξη του ΠΑΟΚ.

Σήμερα η Super League είχε προγραμματίσει ΓΣ, με τηλεδιάσκεψη, για την ψήφιση της προκήρυξης, όμως οι «άστεγοι» διατυμπάνιζαν ότι δεν πρόκειται να την ψηφίσουν:

-Κωστούλας (μεγαλομέτοχος Παναιτωλικού): «Οι μεγάλοι πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το κόστος αν χάσουν μισό εκατομμύριο».

-Μποροβήλος (πρόεδρος Αστέρα Τρίπολης): «Δεν θα γίνει κάτι αν χάσει μία μεγάλη ομάδα 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Αυτά τα ανταλλάγματα ζητούσαν για να ψηφίσουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League. Η ΓΣ δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας καθώς στην τηλεδιάσκεψη δεν παρουσιάστηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης και ΟΦΗ. Η Λίγκα έχει προγραμματίσει νέα ΓΣ για την Τρίτη (17/8), όμως επειδή χρειάζονται 11 ψήφοι για να περάσει η προκήρυξη, η καθοριστική ΓΣ είναι η επαναληπτική της Πέμπτης (19/08) που χρειάζεται απλή πλειοψηφία.

Ετσι το πρωτάθλημα βρίσκεται στον... αέρα. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 21/8.

Σχόλια