Νέος κύκλος συνελεύσεων από τη Super League


Την προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην επαναληπτική ΓΣ της Δευτέρας 9/8, δεν  ψήφισαν οι Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Βόλος και Λαμία, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Άρα, προέκυψε ισοψηφία (7-7) καθώς «ναι» είπαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα. Για να εγκριθεί, επειδή επρόκειτο για τελευταία επαναληπτική, χρειάζονταν απλή πλειοψηφία.

Όλα αυτά, δείχνουν και θέατρο του παραλόγου, καθώς στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ότι οι έξι ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει με την Cosmote TV αλλά θέλουν από τώρα να εξασφαλίσουν Κεντρική Διαχείριση από του χρόνου και μετά. Ρισκάρουν πολύ οι ομάδες καθώς στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ότι η Cosmote TV είναι έτοιμη να αποσύρει την αρχική πρότασή της, καταθέτοντας μικρότερη. Αν γίνει αυτό θα επιβεβαιωθεί η ρήση «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι».

Κοντά σε όλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέφερε ότι έχει πρόταση από πολυεθνική εταιρία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλης της Σούπερ Λίγκας, ύψους 195 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Όμως, είναι δυνατόν να υπάρχει εταιρία που να ενδιαφέρεται σοβαρά και να μην έχει καταθέσει την πρόταση στη Σούπερ Λίγκα;

Κατά τα άλλα η διοργανώτρια προανάγγειλε νέες συνελεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, νέα ΓΣ την Παρασκευή και επαναληπτικές την Τρίτη 17/8 και την Πέμπτη 19/8, πάντα με θέμα την ψήφιση της προκήρυξης. Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 21/8.

Σχόλια