Οι Μπέος, Κωστούλας, Μποροβήλος, Παπαϊωάννου δεν απάντησαν σε αυτά που κατάγγειλε ο Καραπαπάς


 Προκάλεσαν αίσθηση οι βολές κατά ριπάς που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος στη ΓΣ της Δευτέρας (9/8) ξέσπασε μετά το «όχι» των Απόλλωνα, Αστέρα Τρίπολης, Βόλου, Ιωνικού, Παναιτωλικού και Λαμίας, καθώς τους κατηγόρησε ότι «τορπιλίζουν το πρωτάθλημα». Απόδειξη ότι έβγαλαν ανακοινώσεις ή έκαναν δηλώσεις οι Μπέος, Κωστούλας, Μποροβήλος, Παπαϊωάννου, που όμως δεν απάντησαν στον Καραπαπά ο οποίος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα θέματα.

Που δεν απάντησαν;

1) Στα οικονομικά στοιχεία που αναφέρθηκε ο Καραπαπάς: «Ομάδες με 300 φιλάθλους που αν έχει κρύο είναι 150 στο γήπεδο και 150 τηλεθεατές, ομάδες με 30 δημοτικούς υπαλλήλους, απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Παίρνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το στοίχημα μετά από αγώνα που οι μεγάλοι έδωσαν και θέλουν και άλλα 2 από την τηλεόραση. Να έχουν 3,5 εκατομμύρια  έσοδα μόνο από αυτά με 1 εκατομμύριο μπάτζετ!

Μάθατε τι γίνεται στην Ευρώπη ξαφνικά; Θέλετε κριτήρια; Ας ξεκινήσουμε από τα σοβαρά.

Για παράδειγμα ομάδα που δεν κόβει 1200 εισιτήρια μέσο όρο να μην παίζει Σούπερ Λίγκα.

Και πάμε και στο θέμα του στοιχήματος τώρα. Επειδή λέτε ότι ξέρετε τι γίνεται. Όπου λοιπόν υπάρχουν χρήματα από το Στοίχημα, αυτά δίνονται με εμπορικά κριτήρια. Δίκαιο δεν είναι; Έτσι δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη; Ε, έτσι πρέπει να γίνει και εδώ».

2) Φωνάζουν επειδή δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, όμως ο Καραπαπάςκατάγγειλε ότι «σας πάνε από το χέρι να υπογράψετε τηλεοπτικό συμβόλαιο και εσείς κάνετε επιθέσεις», τονίζοντας ότι δεν έχει αξία το χαρτί της δήθεν ρήτρας 1 εκατ. ευρώ που έχουν υπογράψει μεταξύ τους για να πάνε όλοι μαζί σε τηλεοπτικό κανάλι.

3) «Σας καλούμε όλους να σκεφτείτε το ποδόσφαιρο και να ψηφίσετε την προκήρυξη. Ακόμα και στο μέτωπο των έξι υπάρχουν ομάδες που δεν καταλαβαίνω πως τορπιλίζουν το πρωτάθλημα όλο. Δηλαδή δε θέλετε εσείς να κάνετε ένα προγραμματισμό; Τι λέτε στους προπονητές σας;»

Σχόλια