Μάθατε τα νέα; Ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε έτοιμος να... σπάσει αβγά! - Μετά άλλαξε πλευρό για να δει άλλο όνειρο και κράτησε τους πίνακες του Περέιρα


Ένας... άλλος Κλάτενμπεργκ υποσχέθηκε ότι θα είναι τη σεζόν που θα ξεκινήσει. Έδειξε διατεθειμένος ότι θα αλλάξει πολιτική, αν και με βάση την πρώτη του θητεία, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες, άρα κάποια πράγματα στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League τα είπε, απλά για να τα πει.

Στο Καρπενήσι, στην ομιλία του προς τους ρέφερι, ο πρόεδρος της ΚΕΔ έστειλε μήνυμα στους ρέφερι πως θα κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι. «Θα τιμωρούνται όσοι δεν πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως, αν ήταν έτοιμος να... σπάσει αβγά, έπρεπε να είχε ξεκινήσει από τον πίνακα των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας. Δηλαδή, να κάνει σαρωτικές αλλαγές και να μην κρατήσει στους πίνακες τους ρέφερι που πέρσι έδινε ασυλία αλλά και σερί ορισμούς, παρά τα λάθη που έκαναν.

Ποιος ο λόγος να κρατήσει τους πίνακες που έβγαλε ο προκάτοχός του και να μη δώσει το δικό του στίγμα; Δεν κατάλαβε ότι ο Περέιρα θα έμενε αν δεν ήταν αποτυχημένος; Έφυγε εξαιτίας των πολλών λαθών που έκαναν οι διαιτητές που εξακολουθούν να είναι στον πίνακα.

Επίσης, ο Κλάτενμπεργκ δεν ρίσκαρε, ανεβάζοντας διαιτητές από τη χαμηλότερη κατηγορία. Αν δεν του κάνουν έπρεπε να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές προς τον πίνακα της Super League 2.

Με δεδομένο ότι οι ρέφερι της Super League είναι 21, άρα δεν είναι δυνατόν να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, ο Κλάτενμπεργκ ενίσχυσε το σενάριο ότι θα στηριχθεί σε ξένους ρέφερι.

Σχόλια