Ο Κλάτενμπεργκ μιλάει πολύ μόνο στην τηλεκριτική καθώς αφήνει την ΕΠΟ να κάνει τα δικά της με τη διαιτησία και να τα... βαφτίζει Ολιστική Μελέτη!


Τελικά, ο Κλάτενμπεργκ μιλάει πολύ μόνο στην τηλεκριτική! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τα συμφέροντα της διαιτησίας δέχονται επίθεση, όμως ο πρόεδρος της ΚΕΔ προτιμά να σιωπά. Η στάση του προκαλεί εντύπωση μέχρι και στους διαιτητές.

Η Ολιστική Μελέτη περιλαμβάνει και ντιρεκτίβα των FIFA, UEFA περί ανεξαρτησίας της διαιτησίας, όμως η διαιτησία δέχεται... επίθεση από την ΕΠΟ και παρόλα αυτά ο Κλάτενμπεργκ δεν παίρνει θέση για θέματα που αποτελούν παρεμβάσεις της ομοσπονδίας. Το ένα έχει να κάνει με την απαγόρευση της δημιουργίας ένωσης διαιτητών και το άλλο με τον κανονισμό διαιτησίας, σύμφωνα με τον οποίο αυτός θα εγκρίνεται από την ΕΕ της ΕΠΟ και παράλληλα ο ίδιος θα δίνει λόγο στην ΕΠΟ. Το πρώτο... απαγορεύτηκε, το δεύτερο θέλουν να το ψηφίσουν στην ΓΣ της 27ης Αυγούστου και το... βαφτίζουν Ολιστική Μελέτη.

Μέχρι τώρα μας... έλεγαν ότι η FIFA και η UEFA ασχολούνται με τη διαιτησία. Τώρα, το... γύρισαν και θέλουν να την ελέγχουν, επειδή τάχα μπήκε παρατηρήτρια της Super League πρώην διαιτητήτρια της Β’ Εθνικής! Ναι, αλλά τους πίνακες έκανε ο Περέιρα, όχι ο Κλάτενμπεργκ!

Μάλιστα, από την ΕΠΟ διαδίδουν ότι ο Κλάτενμπεργκ ανέθεσε σε νομικό να του κάνει εισήγηση για τη δημιουργία της Ένωσης Διαιτητών, αλλά αυτό έγινε πριν η ΕΠΟ την ...καταργήσει. Ούτε για τον ΚΑΠ αντέδρασε ο Αγγλος, μάλλον είναι ακόμη επηρεασμένος από την απουσία του στις ΗΠΑ, όπου έβαλαν να μπορούν να γίνονται αγώνες ακόμη και χωρίς VAR, σε περίπτωση βλάβης. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για... παγκόσμια πατέντα, παράλληλα οι Ελληνες ρέφερι έχουν δείξει ότι αν σφύριζαν το VAR θα γελούσαν μέχρι και τα παρδαλά κατσίκια.

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα η ΕΠΟ να μην τον ενημέρωσε για τον νέο ΚΑΠ που ήδη ψήφισε. Αρα, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα επειδή δείχνουν ότι δεν τον υπολογίζουν.

 

 

 

 

Σχόλια