Ο Ζαγοράκης... σύρθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΠΟ τους περνά όλους για άσχετους


Ο Ζαγοράκης, για την ακρίβεια... σύρθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και διέρρευσε ότι υπέβαλε αιτήματα, με τροπολογίες να αλλάξει ο αθλητικός νόμος για να γίνονται οι εκλογές στις ΕΠΣ με βάση το καταστατικό της ΕΠΟ και να ανασταλεί για έναν χρόνο η τελική υλοποίηση του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, ώστε να μην υπάρξουν αγωνιστικές συνέπειες για τα σωματεία.

Υπάρχει ανοιχτό το θέμα της Ολιστικής Μελέτης και στην ΕΠΟ ασχολούνται μόνο με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και όχι με το πώς θα περάσει; Δεν λέμε ότι δεν είναι σοβαρό αλλά δείχνουν ότι δεν τους... συμφέρει να ασχοληθούν με την Ολιστική Μελέτη. Μάλιστα, το... κορυφαίο αστείο είναι ότι προσπαθούν να μας πείσουν και ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ασχολούνται με το τι θέλει η ΕΠΟ!

Δηλαδή, και στο Μέγαρο Μαξίμου ασχολούνται με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, επειδή το θέλει η ΕΠΟ και όχι με την Ολιστική Μελέτη που θέλουν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ;

Ο Ζαγοράκης συνοδευόταν από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου και τον αντιπρόεδρο Στέργιο Αντωνίου. Στην ομοσπονδία τα προσέχουν αυτά, κρατάνε τις ισορροπίες μεταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου.

Σχόλια