Στη Γλυφάδα συντονίστηκε η ...φράξια των «άστεγων» ομάδων


-Συναντήθηκαν όλοι για να δουν τι θα κάνουν με τα τηλεοπτικά

 

 

Με αφορμή τη μη ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League την περασμένη Δευτέρα (26/07) οι αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης κατάγγειλαν «εκβιασμό» και φράξια από τις «άστεγες» ομάδες. Ο λόγος έχει να κάνει με την... ουρά της ΓΣ της ΕΠΟ που έγινε στις (19/07). Οι «άστεγοι», με... σημαιοφόρο τον Δήμαρχο και πρόεδρο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα Βασίλη Γκαγκάτση είχαν περάσει από τη Super League να ψηφιστεί η Κεντρική Διαχείριση στο καταστατικό της ΕΠΟ ως πρόταση της διοργανώτριας, όμως έμειναν στα κρύα του λουτρού επειδή η ΓΣ της ομοσπονδίας αναβλήθηκε.

Για αυτό και την ίδια μέρα κιόλας, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, έκαναν ραντεβού σε καφετέρια της Γλυφάδας για να χαράξουν, σύμφωνα με πληροφορίες στρατηγική. Σε αυτό το ραντεβού δεν μετείχαν μόνο οι Μπέος, Βασίλης Γκαγκάτσης αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων.

Για αυτό και την περασμένη Δευτέρα έκαναν νέα προσπάθεια για να περάσουν την Κεντρική Διαχείριση από τη Λίγκα. Όμως, το ιδρυτικό καταστατικό της διοργανώτριας δεν θεωρεί υποχρεωτική την Κεντρική Διαχείρισης και για να αλλάξει πρέπει να υπάρχει ομοφωνία. Όμως, ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τους Καραπαπά, Αγραφιώτη  δεν συμφωνεί και, εννοείται, ότι δεν προβλέπεται ποινή. Είναι θέμα της κάθε ομάδας, αν θα συμφωνήσει.

Ένα παράδειγμα αποτελεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το 2018 έσπασε την Κεντρική Διαχείριση και δεν υπήρξε ποινή επειδή δεν προβλέπεται. Ο Καραπαπάς δεν είχε αντίρρηση να διατυπώσουν το καταστατικό χωρίς να υπάρχει ποινή. Όμως, ο Κωστούλας του Παναιτωλικού ζήτησε να φτιάξουν επιτροπή για να ...εισηγηθεί ποινές και, εννοείται ότι, κάποιοι γέλασαν!

Στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας έκανε εντύπωση αυτό που σχολίασε και ο Καραπαπάς. Πρώτα μιλούσε ο Μπέος και μετά ο Β. Γκαγκάτσης εξηγούσε τι εννοεί ο Δήμαρχος!

Για να δείτε πόσο ανάγκη έχουν τον Ολυμπιακό απόδειξη αποτελεί η προσφορά εταιρίας για να βγάλει αυτοκόλλητα με τους παίκτες της Super League. Η αρχική ήταν 103.000 ευρώ, όμως ο Καραπαπάς είπε δεν αξίζει τον κόπο να πάρουν από 7-7.500 ευρώ η κάθε ομάδα και ότι αποσύρεται. Η προσφορά χωρίς τον Ολυμπιακό ήταν 25.000 ευρώ και ο Καραπαπάς σχολίασε: «Δεν τους αρκεί που θα είναι ο Βόλος του κυρίου Μπέου;».

*Ο ΠΑΟΚ έχει επαφές με τη NOVA αλλά από την άλλη κάνει «πολιτική» στη Σούπερ Λίγκα, στηρίζοντας τους έξι «άστεγους». Παγκόσμιο φαινόμενο τέτοια... στήριξη, όπως οι Θεσσαλονικείς!

Σχόλια