Ω, απαράδεκτη και κομπλεξική ΕΠΟ, σε έβγαλε στη …σέντρα και η Π.Ο. Βουλγαρίας, μετά την Π.Ο. Βοσνίας


Πέρσι και φέτος τον Φεβρουάριο η ΕΠΟ «φόρτωνε» τον Ολυμπιακό με ματς Κυπέλλου, αν και ήταν η μοναδική ομάδα που εκπροσωπούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Για παράδειγμα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2021: Έβαλαν τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό (03/02) και το πρώτο ματς με τον Αρη (10/02) πριν από τα δυο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, στις 18/02 και 25/02 και σα να μην έφτανε αυτό έβαλαν τη ρεβάνς με τον Αρη (04/03) πριν από τα παιχνίδια με την Αρσεναλ (11/03 και 18/03). Τάχα δεν είχαν κενές ημερομηνίες, επειδή τάχα δεν τους άφηνε η UEFA να βάζουν αγώνες σε μέρες που γινόταν Champions League ή Europa League, όταν σε όλη την Ευρώπη έπαιζαν εγχώρια Κύπελλα. Όμως, την Τετάρτη (28/04) και την Πέμπτη (29/04), με τον Ολυμπιακό αποκλεισμένο από την Ευρώπη, επιτρέπονταν να βάλουν αγώνες Κυπέλλου σε ημέρες διοργανώσεων της UEFA!

Αυτά κάνει η απαράδεκτη και κομπλεξική ΕΠΟ αν και το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βαθμούς στην Ευρώπη.

Όμως, η ΠΟ Βουλγαρίας βοηθά τη Λουντογκόρετς ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Έτσι ανέβαλε το παιχνίδι της με την ΤΣΚΚΑ Σόφιας, που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα αντιμετώπισει στις 12 Αυγούστου την Όσιγιεκ για το Europa Conference League.

Το ίδιο έκανε και η ΠΟ Βοσνίας πριν από τη ρεβάνς ΑΕΚ-Βελέζ καθώς ανέβαλε το παιχνίδι της τελευταίας με τη Ζρίνσκι που είναι και ντέρμπι για να έρθει ξεκούραστη στην Αθήνα για τη ρεβάνς του Europa Conference League.

Σχόλια