«Βροχή» οι ορισμοί – Ποιοι έμπαιναν συνέχεια


Αν λάβουμε υπόψη τον αριθμό των ορισμών των διαιτητών θα διαπιστώσουμε ότι οι Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φωτιάς (Πέλλας) δεν τιμωρούνταν ό,τι κι αν έκαναν. Ο πρώτος έχει 36 ορισμούς (ως πρώτος ρέφερι, VAR, τέταρτος), όσες και οι αγωνιστικές και ο δεύτερος 37! Επίσης, δεν είναι μόνο οι 32 ορισμοί του Σιδηρόπουλου (ως διαιτητής, VAR ή τέταρτος), τον ίδιο αριθμό είχαν οι Μανούχος (Αργολίδας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ ακολουθούν ο Τζήλος με 29, ο Κουμπαράκης με 28 και ο Τζοβάρας με 27.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από 25 ορισμούς είχαν οι Κουτσιαύτης, Βάτσιος που δεν έμπαιναν ως VAR επειδή δεν είχαν πιστοποιηθεί και για αυτό πήραν πολλά «τεταρτιλίκια». Ο Κουτσιαύτης, εννοούμε στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ, σφύριξε 14 ματς και σε 11 ήταν τέταρτος, ο Βάτσιος έξι και σε 19 ήταν τέταρτος! Ούτε ο Καραντώνης έμπαινε VAR για τον ίδιο λόγο, αυτός σφύριξε 17 ματς και σε έξι ήταν τέταρτος.

 Στο άλλο άκρο

Οι ορισμοί ήταν δυο ταχυτήτων; Δεν υπάρχει αμφιβολία! Ένα παράδειγμα είναι ο Σκουλάς ο οποίος αν και διεθνής, αν και πιστοποιημένος στο VAR, πήρε λιγότερους ορισμούς από τους Κουτσιαύτη, Βάτσιο που δεν είναι διεθνείς ή πιστοποιημένοι στο VAR. Πιο συγκεκριμένα ο ρέφερι της ΕΠΣ Θεσσαλίας μπήκε, σε κάποιον από τους τρεις ρόλους, σε συνολικά 24 παιχνίδια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Κοτσάνης και Μαλούτας δεν σφύριξαν σε κανένα παιχνίδι. Ο πρώτος μπήκε δέκα φορές VAR και πέντε ως τέταρτος και ο δεύτερος μπήκε σε 14 αγώνες ως τέταρτος διαιτητής! Μπορεί ο Βρέσκας να σφύριξε τρία παιχνίδια, όμως σε 14 ήταν τέταρτος.

Τους πιο πολλούς ορισμούς στο VAR είχαν οι Κουμπαράκης, Γκορτσίλας από 18 και ακολούθησε ο Μανούχος με 17.

Ο διαιτητής που σφύριξε τα πιο πολλά ματς είναι ο Σιδηρόπουλος με 19 και ακολουθούν ο Ευαγγέλου με 18 και οι Φωτιάς, Καραντώνης με 17.

-Από τη μια ο Κλάτενμμπεργκ έλεγε ότι δεν έχει διαιτητές από την άλλη ότι ήθελε να δουλέψει το πολύ με 22 ρέφερι, σε σύνολο 28. Τι ισχύει;

Σχόλια