Θέλουν... σκούπα στον πίνακα των διεθνών


Στην UEFA βλέπουν ότι η ΕΠΟ έχει επτά διεθνείς διαιτητές αλλά οι περισσότεροι δεν κάνουν. Με τους ορισμούς τους, αφού δεν τους βάζουν, στέλνουν μήνυμα να γίνουν αλλαγές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλάτενμπεργκ ετοιμάζει καρατομήσεις δυο διεθνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Euro με τον τρόπο τους δείχνουν ότι θέλουν... σκούπα στον πίνακα των διεθνών. Σα να μην έφτανε που κανείς Έλληνας διεθνής δεν πήγε στην τελική φάση του Euro Under 21 για να σφυρίξει παιχνίδι, το χαμηλό επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας φαίνεται από το ότι ο Γεωργιανός Γιόργκι Κρουασβίλι ήταν αυτός που σφύριξε τον τελικό στη Λουμπλιάνα. Για όσους δεν κατάλαβαν καλά, να προσθέσουμε ότι σε αυτό το τουρνουά, της προημιτελικής φάσης, στους αγώνες που έγιναν στις αρχές του μήνα σφύριξαν ο Σουηδός Νάιμπεργκ, ο Ελβετός Σάρερ, ο Ιταλός Μαριάνι, ο Ισπανός Κουάντρα Φερνάντεθ και ο Γάλλος Λετισιέ.

Σα να μην έφτανε που η Ελλάδα δεν έχει διαιτητή στο Euro, με δεδομένο ότι ο Σιδηρόπουλος δεν επιλέχθηκε, αν και είναι στην ελίτ κατηγορία, η UEFAδεν δίνει ελπίδες για το μέλλον. 

Σχόλια