Οι... μάχες στις ΕΠΣ δείχνουν ότι δεν θέλουν να χάσουν το κουμάντο

Το ζητούμενο για την ΕΠΟ είναι να χάσουν το κουμάντο οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, όπως διατυμπανίζουν (ότι έχουν το κουμάντο) μέχρι και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, ενώ (και) ο κόσμος το’ χει τούμπανο. Αλλιώς, όσες Ολιστικές Μελέτες και να φέρουν, θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Θα ξοδεύουν και πολλοί χρόνο σε... διαβουλεύσεις.

Όμως, πως θα αλλάξει το... προφίλ της ΕΠΟ, όταν γίνονται εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων και υπάρχουν... συγκρούσεις των δυο μπλοκ του βορρά και του νότου, όπως έγινε στην ΕΠΣ Κοζάνης, όπως γίνεται στις ΕΠΣ Χίου, Πρέβεζας-Λευκάδας και Φθιώτιδας;

Αυτές οι... μάχες στο παρασκήνιο, με φόντο τις συγκεκριμένες ενώσεις και έπεται συνέχεια όπου θα γίνονται εκλογές ΕΠΣ, δείχνουν ότι κάποιοι δεν θέλουν η ΕΠΟ να βρει τον δρόμο της κανονικότητας. Ας μην ξεχνάμε ότι ευθύνη έχουν και η ΦΙΦΑ με την ΟΥΕΦΑ που είχαν τέσσερα χρόνια υπό επιτροπεία το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως έκαναν μια τρύπα στο νερό. Απλά, ανέχονταν την «εξυγίανση» και εκτίθονταν οι παράγοντές της. Από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται, σημαίνει ότι ξέρουν και πολύ καλά τι θέλουν.

Σχόλια