Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά τον Γραμμένο: «Όχι» σε όλα στη ΓΣ της ΕΠΟ


-Επικοινώνησε μαζί μας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, ο οποίος διευκρίνισε ότι είπε «παρών, αλλά δεν συμμετέχω στην ψηφοφορία».


Η διοίκηση του Γραμμένου στην ΕΠΟ «βύθισε» το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός δεν το ξεχνά. Για αυτό και ψήφισε «όχι» σε όλα στη ΓΣ της ΕΠΟ που διεξήχθη στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ψήφισε «όχι» στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, όπως και στον προϋπολογισμό.

Μια στάση αναμενόμενη καθώς η διοίκηση Γραμμένου δεν τηρούσε ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες καθώς είχε ...άρωμα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και δεν υπήρχε ισονομία. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» την κατακεραύνωσαν με αρκετές ανακοινώσεις και την εξέθεσαν τόσο στον τελευταίο χρόνο της όσο και σε όλη τη διάρκεια της θητείας της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη στις 27 Μαρτίου άρα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός αφορά στη διοίκηση Γραμμένου.

Στον διοικητικό απολογισμό, πλην Ολυμπιακού, «όχι» ψήφισαν οι ΕΠΣ Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, «λευκό» η ΕΠΣ Λακωνίας και «παρών» η ΕΠΣ Ηλείας.  Πέρασε με 54 ψήφους.

Ο οικονομικός απολογισμός πέρασε με 53-6 αφού τον καταψήφισε και η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Σχόλια