Ο Ζαγοράκης έβαλε στην... άκρη τον Φιλιππούση


Οι σχέσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση δεν βρίσκονται απλά στον πάγο αλλά σε βαθιά κατάψυξη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Πάρκο Γουδή. Για να το ...περιγράψουμε και διαφορετικά ο Εκτελεστικός Γραμματέας εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσμένεια και οι επαφές του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ περιορίζονται μόνο σε τυπικά θέματα και αυτά σε περίπτωση που δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με υπαλλήλους που είναι της εμπιστοσύνης του Ζαγοράκη, όπως η δικηγόρος και ο οικονομολόγος.

Στόχος του Ζαγοράκη είναι ο Φιλιππούσης να μην φέρεται ως νο 1 της ΕΠΟ, επειδή δεν είναι. Οι σχέσεις τους έχουν διαταραχθεί, σχεδόν με το... καλημέρα, δηλαδή από τον Μάιο, όταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ αποφάσισε αλλαγές υπαλλήλων στο λογιστήριο της ομοσπονδίας χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Βέβαια τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε θέσει βέτο «ή εγώ, ή αυτός», το οποίο δεν προχώρησε στην πράξη. Πάντως, με τον... πάγο μεταξύ τους δεν αποκλείεται να δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία της ΕΠΟ, καθώς ο Φιλιππούσης, αν και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ είναι από τους άμεσους συνεργάτες του Ζαγοράκη, όμως δεν αποτέλεσε εισήγηση του Ζαγοράκη αλλά του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου.

Ξέρετε ότι...

κάποιοι λένε ότι σε περίπτωση που ψηφιστεί η Ολιστική Μελέτη και πρέπει να προσληφθεί διευθύνων σύμβουλος, που θα κάνει το κουμάντο στην ΕΠΟ, αυτός δεν θα είναι ο Φιλιππούσης. Μένει να δούμε, αν θα επιβεβαιωθεί ή θα το... πάρει ο αέρας όπως το βέτο;  

Σχόλια