Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ στην ΕΠΟ: Έβγαλαν διάψευση για δική τους... εισήγηση! - «Τα κολοκύθια με τη ρίγανη» και η... διοργανώτρια του Κυπέλλου


Στις ιστοσελίδες, ακόμη και στις αγαπημένες του συστήματος που λυμαίνεται την ομοσπονδία και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο, «έπαιξε» εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ ότι ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ θα γίνει, στις 22 Μαΐου, χωρίς κόσμο. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ αυτή η εισήγηση αναμενόταν να επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή (14/05)...

Η φράση «κολοκύθια με τη ρίγανη» αποδίδει την όλη κατάσταση επειδή κάποιοι τύποι βιάστηκαν να το παίξουν «διοργανωτές» για να δείξουν ότι μπορούν να πάρουν σημαντική απόφαση χωρίς να προηγηθεί (χα, χα, χα) σεμινάριο! Επίσης, δεν κατάλαβαν ότι ο Ζαγοράκης είναι και πολιτικός! Δεν κατάλαβαν ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ να αποφασίσει αν ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει με κόσμο ή χωρίς κόσμο! Δεν κατάλαβαν ότι υπάρχουν ειδικοί, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που είναι αρμόδια να αποφασίσει για αυτό.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί και η δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου (σ.σ. ουσιαστικά είναι υποεπιτροπή της Επιτροπής Διοργανώσεων) Κωνσταντίνου Νίκα ότι θα εισηγούνταν ο τελικός Κυπέλλου να γίνει με 25.000 κόσμο. Δηλαδή, πάλι «κολοκύθια με τη ρίγανη». Για να ακριβολογήσουμε, αν και μιλάμε για ΕΠΟ, ο ένας δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος! Ξανά, χα, χα, χα!

Το τελευταίο, τη δήλωση του Νίκα, την άφησαν να περάσει στο... ντούκου. Εκτός αν και οι ίδιοι θεώρησαν ανάξιο να ασχοληθούν!

Σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο, η ΕΠΟ έπραξε το αυτονόητο, προφανώς κάποιος θα ξύπνησε από κανένα πέταγμα... πεταλούδας!

Έτσι κάποιοι κινητοποιήθηκαν και έβαλαν την Επιτροπή Διοργανώσεων να βγάλει ανακοίνωση για να επαναφέρει το θέμα στην... κανονικότητα. «Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα», αναφέρει η Επιτροπή Διοργανώσεων που πριν είχε διαρρεύσει άλλα!

Παρόλα αυτά είναι μια καλή ευκαιρία, μπας και ασχοληθούν σοβαρά με το να παραδώσουν σε κάποιον άλλον, έστω και σε κάποιον που περνάει από το δρόμο, τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου. Ο λόγος είναι ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά!

Και λίγα λόγια για την ΕΠΟ ως διοργανώτρια του τελικού Κυπέλλου: Σε όλους τους προηγούμενους, με εξαίρεση αυτόν του Σεπτεμβρίου ΑΕΚ-Ολυμπιακού 0-1 έγιναν επεισόδια. Σχετικά με τον τελευταίο τού άλλαζαν έδρες (Ριζούπολη, ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό) για να κάνουν ρουσφέτι στην ΑΕΚ, άλλαζαν και ημερομηνίες. Αν δεν βρισκόταν ο Ολυμπιακός να προτείνει να κληρωθούν ΑΕΚ-Ολυμπιακός την πρώτη αγωνιστική της Superleague και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά και να γίνει ο τελικός, θα έψαχναν ακόμα λύση.

Δεν γελάει μόνο ο κόσμος με αυτή την ΕΠΟ, γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια. Διοργανώτρια να σου πετύχει. Και μη χειρότερα...

Σχόλια