Ασυλία στον Μπαράλες και από τον Φωτιά, δεν έδωσε πέναλτι στον Αρη, όλα τα λάθη εναντίον του


SUPERLEAGUE

PLAY OFF

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 1-1

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά)

 

45+1': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Σούντγκρεν του Άρη, το οποίο έγινε μπροστά στον Κωσταρά που επίσης δεν υπέδειξε, σηκώνοντας τη σημαία του.

45+2': Έπρεπε να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Μπαράλες του Αστέρα για φάουλ στον Σάσα.

55': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ και να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Μπαραλες γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του ως εργαλείο στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Δηλαδή, του χαρίστηκε για δεύτερη φορά.

59': Σε εκτέλεση φάουλ ο Ριέρα δεν τήρησε την απόσταση του τείχους και σταμάτησε την μπάλα και έφυγε στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα ο Σούντγκρεν να του κάνει φάουλ με σκοπό να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Τότε όλοι οι παίκτες του Άρη έπεσαν πάνω στον Φωτιά και διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν έδωσε επανάληψη και κίτρινη κάρτα στον Ριέρα που δεν τήρησε την προβλεπόμενη απόσταση του τείχους.

73': Ο Αλί Μπαμπά έκανε επιθετικό φάουλ μέσα στην αντίπαλη περιοχή που το σφύριξε ο διαιτητής, όμως με την εκτέλεση του φάουλ πάλι ο Αλί Μπαμπά έκανε νέο φάουλ με σκοπό να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση του Άρη, ο Φωτιάς σφύριξε το φάουλ, έπρεπε όμως να τον τιμωρήσει και με κίτρινη κάρτα (δύο συνεχόμενα φάουλ).

87': Ο Κουέστα με διπλή απόκρουση η μπάλα οριακά δεν μπήκε γκολ, έγινε έλεγχος από το VAR αλλά δεν έκανε παρέμβαση, γιατί η μπάλα φαίνεται να μην έχει περάσει την νοητή γραμμή του τέρματος.

90+3': Ο Άρης στην τελευταία φάση του αγώνα ζήτησε πέναλτι πάνω στον Μπερτόγλιο από τον Πασαλίδη και κακώς ο διαιτητής δεν το σφύριξε. Ο Μπερτόγλιο έκανε κίνηση για να σουτάρει την μπάλα και ο Πασαλίδη του βάζει το πόδι του με σκοπό να τον παρεμποδίσε. Ο Πασαλίδης, όπως φαίνεται δεν έβαλε το πόδι του, για να παίξει την μπάλα, αλλά για να κλείσει το δρόμο του αντιπάλου του. Ο Φωτιάς βιάστηκε να σφυρίξει τη λήξη... 



Σχόλια