Βγάζει μάτια η ασυλία με την επιστροφή του Καραντώνη μετά από ένα λάθος-πρόκληση υπέρ του ΠΑΟΚ


Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο Κλάτενμπεργκ. Ο Καραντώνης (Ημαθίας) έμεινε μόνο δυο αγωνιστικές εκτός, με τη μια να ήταν εμβόλιμη, για το πέναλτι-μαρς που δεν έδωσε στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, καθώς ο Άγγλος τον όρισε στο παιχνίδι των πλέι άουτ Ατρόμητος-Λαμία που γίνεται το Σάββατο 24 Απριλίου. Αν και το χέρι του Κρέσπο έβγαζε... μάτια ο 38χρονος ρέφερι ακούγεται να λέει στο VAR ότι αν βρίσκει το χέρι είναι κοντά ενώ μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε, στην τηλεκριτική του, ότι στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, το οποίο έγινε στις 11 Απριλίου.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι υπάρχει ασυλία αλλά και δυο μέτρα και δυο σταθμά στη διαιτησία. Δηλαδή, εξαρτάται από το ποιος διαιτητής και υπέρ ή εναντίον ποιας ομάδας, κάνει λάθη. Για παράδειγμα ο Παπαπέτρου (Αθηνών) έμεινε εκτός για σαράντα μέρες ως VAR sτο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, ο δε Τσαγκαράκης (Χανίων) δεν έχει σφυρίξει ακόμη στη Superleague, παρά τον έβαλε τέταρτο σε ματς της περασμένης εβδομάδας και σφύριξε μόνο στη Superleague 2.

Με βάση όλα αυτά αποδεικνύονται ξεκάθαρα τα δυο μέτρα και δυο σταθμά στη διαιτησία. Τη στιγμή που συνεχίζεται το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Ο Κλάτενμπεργκ δεν ήρθε για να φτιάξει τη διαιτησία αλλά συνεχίζει με τη φιλοσοφία του Περέιρα και με τους πίνακες του Περέιρα.

Ο Μανούχος που ήταν στο VAR του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, ο οποίος επίσης... αμόλησε αετό και όχι μόνο δεν φώναξε τον Καραντώνη για να δει το χέρι του Κρέσπο αλλά ακούγεται να του λέει «παίξε» παραμένει τιμωρημένος. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν τα έχει ισοπεδώσει όλα. Ο Κλάτενμπεργκ είναι κατώτερος των περιστάσεων και δεν τολμά να τιμωρήσει διαιτητές που ευνοούν τον ΠΑΟΚ με εξόφθαλμα λάθη.

Σχόλια