Τα... συνεργεία, η ανεξαρτησία που αγνοείται και η ΕΠΟ που γελοιοποιείται

Τι είχες ΕΠΟ, τι είχε πάντα! Η ομοσπονδία δεν χάνει ευκαιρία να δείξει ότι... πάσχει από έλλειψη ανεξαρτησίας. Δεν παραβλέπουμε ότι η προπαγάνδα διαδίδει, και το Πάρκο Γουδή δεν διαψεύδει, ότι η ομοσπονδία θα καταγγείλει τον Κλάτενμπεργκ στη FIFA επειδή τάχα δεν φέρνει καλούς ξένους διαιτητές, αν και, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχει γίνει κάποιο σημαντικό λάθος από αλλοδαπούς ρέφερι σε ντέρμπι που έχουν σφυρίξει. Αν και οι Έλληνες είναι αυτοί που τινάζουν στον αέρα το πρωτάθλημα, με εξόφθαλμα λάθη.

Μάλλον στην ΕΠΟ αποφάσισαν να γιορτάσουν ετεροχρονισμένα την Πρωταπριλιά. Είναι γνωστό ότι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα σχετικά με τη διαιτησία, επίσης πρόκειται για θέμα που αφορά τις ΠΑΕ και όχι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που στελεχώνουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και γίνονται «όχημα» των ...συνεργείων που λυμαίνονται την ελληνική διαιτησία και εξαιτίας αυτών έρχονται ξένοι ρέφερι στα ντέρμπι.

Επίσης, μέσω της προπαγάνδας (σ.σ. δεν είδαμε να διαψεύδουν ότι δεν θα... καταγγείλουν τον Κλάτενπεργκ για να βάζει Ελληνες ρέφερι) για το... καλό των συνεργείων εκθέτουν μέχρι και τον Ζαγοράκη. Δεν φτάνει μόνο που ο πρόεδρος της ΕΠΟ έμαθε κατόπιν εορτής, δηλαδή δεν τον ρώτησε κανείς, το... ανέκδοτο (σ.σ. πείτε το και... χαζομάρα) ότι κάποιοι παράγοντες ΕΠΣ που είναι και σύμβουλοι της ομοσπονδίας θα καταγγείλουν τον Κλάτενμπεργκ στη FIFA. Ο Ζαγοράκης είχε συναντηθεί μαζί του την περασμένη εβδομάδα και τον διαβεβαίωσε ότι τον στηρίζει!

Γίνεται αντιληπτό ότι η γελοιότητα έχει σπάσει κάθε κοντέρ στο Πάρκο Γουδή. Έχουν κάνει στην άκρη τον Ζαγοράκη και κάνουν ό,τι τους καπνίσει! Φταίει και ο Κλάτενμπεργκ που δεν κατάγγειλε τον Γραμμένο και τους άλλους συμβούλους στη FIFA και στην UEFA όταν είχαν παρέμβει για να τιμωρήσει τους Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη.

Αυτά τα κάνουν για να προετοιμάσουν το έδαφος, ώστε να σφυρίζουν περισσότεροι Ελληνες διαιτητές του χρόνου επειδή το θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Για να γίνονται λάθη πέρα από κάθε λογική και να σταματούν τον Ολυμπιακό... 

 

Σχόλια