Παρασκήνιο και συγκρούσεις για την ΚΕΔ


Ξέσπασε «συμμαχικός» πόλεμος, με αφορμή τη στελέχωση της ΚΕΔ και υπάρχει περίπτωση το θέμα να πάρει παράταση για το καλοκαίρι, επειδή δεν τα βρίσκουν. Για την ακρίβεια, η παράταση δείχνει και την κρίση στις σχέσεις τους, το παρασκήνιο, όπως και ότι οι συγκρούσεις είναι στο... κόκκινο.

Θα αναφερθούμε σε ονόματα για να δείτε πως έχουν τα πράγματα. Το μπλοκ του νότου, που στηρίζεται από την ΑΕΚ, θέλει όλες τις θέσεις στην ΚΕΔ, δηλαδή να μην μπει κανείς με εισήγηση από τον βορρά, εκτός αν ο Κλάτενμπεργκ πειστεί να διώξει τον Πορτογάλο Καπέλα που είναι υπεύθυνος για το VAR. Όμως, για τη θέση αυτή χρειάζεται εξειδίκευση που δεν είναι πρόβλημα επειδή μπορεί να λάβει χώρα το καλοκαίρι, καθώς ο μόνος Έλληνας που έχει την πιστοποίηση να ελέγχει και να διδάσκει για το VAR είναι ο Κουκουλάκης, όμως έχει... χαιρετίσει προ πολλού.

Ουσιαστικά από τότε άνοιξε και το... μέτωπο μεταξύ τους. Μην κοιτάτε που πήγαν μαζί στις εκλογές, έχει ξαναγίνει αυτό και με αφορμή την υποψηφιότητα του Γραμμένου αφού είχαν έρθει σε ρήξη στον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, αυτόν που διεξήχθη στις 6 Μαΐου 2017, με τα τρομερά επεισόδια, μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, στην πεζογέφυρα.

Αναφέρουμε τα παραπάνω για να δείξουμε ότι ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις, οι οποίες επιδεινώνονται όταν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων τους. Σχετικά λοιπόν με τη στελέχωση της ΚΕΔ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπλοκ του νότου επέβαλε τους Καλογερόπουλο (Αθηνών) και Μάνταλο (Καβάλας). Με αφορμή το τελευταίο, το μπλοκ του βορρά, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, θέτει βέτο για να φύγει ο Τριτσώνης (Αθηνών), επειδή έχει πέντε χρόνια στην ΚΕΔ και ως «απάντηση» στην αποπομπή του Κουκουλάκη.

Παράλληλα, το μπλοκ του βορρά θέλει τον Δημήτρη Θάνο (Ηπείρου) στην ΚΕΔ, όμως δεν τον δέχεται η πλευρά της ΑΕΚ που θέλει 100 % τον πρώτο λόγο για την ΚΕΔ. Αντίθετα τα βρίσκουν στην παραμονή του Καλύβα και στην αποπομπή του Ιωσηφόγλου και της Κόκοτου.

Ποια είναι η... παρωδία από όλα αυτά; Αυτός που θα ...εισηγηθεί για το ποιοι θα μπουν στην ΚΕΔ είναι ο Κλάτενμπεργκ! Όπως έκανε και με την παραμονή της «κομπανίας» του Περέιρα. Μην απορήσετε αν φτάσουν στο 4-1 στην ΚΕΔ, καθώς κάποιοι δεν το αποκλείουν. Κατά τα άλλα είχε δεσμευτεί να μη συνεργάζεται με Ελληνες παράγοντες της διαιτησίας...



Σχόλια