Ο Κλάτενμπεργκ κάλυψε Σιδηρόπουλο και... σέντραρε Καραντώνη, ΠΑΟΚ!


Από την τηλεκριτική των φάσεων του Κλάτενμπεργκ αξίζει να επισημανθούν τα εξής:

1) Ο πρόεδρος της ΚΕΔ κάλυψε τον Σιδηρόπουλο για το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ της ΑΕΛ (που ηττήθηκε 1-0 από τον ΟΦΗ). Ο Κλάτενμπεργκ είναι ο μόνος που βλέπει ότι ο Βάτερμαν «γκρεμίζει» τον Ντουρμισάι πριν εκτελεστεί το κόρνερ ενώ πρόκειται για ξεκάθαρη παράβαση και ο Ντουρμισάι γκρεμίζεται δευτερόλεπτα πριν η μπάλα πάει μπροστά του. Πάλι καλά που δεν έβαλε και το τραγούδι «ιτιά, ιτιά λουλουδιασμένη».

2) Θεωρεί ότι ο Καραντώνης (Ατρόμητος-Λαμία 0-0) έπρεπε αφήσει τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες και εκτός από τον Γιαννιώτη έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και ο Νταβιώτης που πήγε με τις τάπες στον Προβυδάκη. Δηλαδή, επανέφερε τον Καραντώνη δυο αγωνιστικές μετά από κραυγαλέο λάθος (δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο στην Τρίπολη) και δεν πέτυχε φάση στο Περιστέρι.

3)Ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι σωστά ο Γκεστράνιους δεν έδωσε πέναλτι στον Κρέμντσικ καθώς δεν υπάρχει παράβαση από τον Βέλεθ. Επίσης, στην τηλεκριτική του για το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0 θεωρεί ότι ο Φινλανδός θα έπρεπε να αφήσει το πλεονέκτημα στη φάση όπου σκόραρε ο Μακέντα και όχι να γυρίσει τη φάση πίσω, σφυρίζοντας φάοτλ υπέρ του Παναθηναϊκού. Με την ευκαιρία «συστήνει στους διαιτητές να εφαρμόζουν το πλεονέκτημα υπέρ της επιτιθέμενης ομάδας όταν αυτή έχει ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ». Λες και τους τιμωρεί, ειδικά όταν πρόκειται για λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Σχόλια