«Τραγικός» διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, ο χειρότερος όλων – Τον εξέθεσε ο Γκεστράνιους


SUPER LEAGUE

PLAY OUT

(5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής),

Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Γκεστράνιους (Φινλανδία)

AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Αν ο Σιδηρόπουλος δεν είναι ο χειρότερος Ελληνας διαιτητής, είναι μέσα στους χειρότερους. Τα λάθη του στα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο και πρέπει να πάει σπίτι του.

Στο Αλκαζάρ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και όλα τα λάθη του είναι υπέρ του ΟΦΗ και κατά της ΑΕΛ. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι τον εξέθεσε ο Φινλανδός Γκεστράνιους που ήταν στο VAR καθώς τον φώναξε να πάρει πίσω ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και να βγάλει κόκκινη κάρτα, ενώ ο Σιδηρόπουλος είχε βγάλει κίτρινη σε παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας για μαρκάρισμα που έγινε μπροστά του.

Επίσης, έδειξε βαρύς ενώ αντιμετώπισε με υπεροψία το ματς. Η εμφάνισή του είναι από τις πιο χάλια που έχουν γίνει.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 21/04 ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας είχε στείλει επιστολή στον Κλάτενμπεργκ, ζητώντας ξένους διαιτητές σε όλα τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ, όμως ο Αγγλος έστειλε τον Σιδηρόπουλο στο ματς ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1, άρα εκτός από τον διεθνή ρέφερι εκτέθηκε και ο Κλάτενμπεργκ.

Μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου έγινε στο 41’, όταν δεν καταλόγισε πέναλτι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ στον Ντουρμισάι. Πρόκειται για φάση που ο Βάτερνμπαν έσπρωξε και κράτησε με τα δύο του χέρια στους ώμους του παίκτη της ΑΕΛ. Με αυτό τον τρόπο τον έριξε στο έδαφος και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη μπάλα.

Κακώς ο Σιδηρόπουλος στο 59' σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, καθώς ο Μπέρτος βρήκε τη μπάλα προ του Κοροβέση. Τον φώναξε ο Γκεστράνιους στο VAR και το πήρε πίσω.   

Στο 80' έπρεπε να σφυρίξει δύο συνεχόμενα φάουλ υπέρ της ΑΕΛ λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, όμως έδωσε το φάουλ που έγινε στη συνέχεια υπέρ του ΟΦΗ που... κέρδισε αντεπίθεση.

Στο 83’ είναι η δεύτερη φορά που τον εξέθεσε ο Γκεστράνιους. Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη στον Γιαννούλη που πήγε με τις τάπες στον Γλυνό, όπως βλέπετε και στις κάτω φωτογραφίες. Η φάση είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και ο Σιδηρόπουλος εκτέθηκε ξανά, άσχετα αν άλλαξε την απόφασή του, βγάζοντας την κόκκινη κάρτα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Στο 86' έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ της ΑΕΛ, όμως ο διαιτητής το έδωσε ανάποδα υπέρ του ΟΦΗ.




Σχόλια