Τι άλλο θα δούμε ακόμα: Το λάθος του Γκεστράνιους ξεπέρασε μέχρι και την τηλεκριτική του Κάκου


SUPERLEAGUE

PLAY OFF

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία)

Βοηθοί: Αραβίρτα (Φινλανδία),

Αλακάρε (Φινλανδία)

4ος: Κουμπαράκης (Μακεδονίας)

VAR: Ντομπρίνιν (Πολωνία)

AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

Στο 71' οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι του Βαρέλα, ο διαιτητής δεν σφύριξε και συνέχισε τον αγώνα, το VAR έκανε τον προβλεπόμενο έλεγχο και δεν παρενέβη γιατί το χέρι του αμυντικού ήταν μπροστά και κοντά στο σώμα του, δηλαδή σε φυσική θέση.

Στο 78' ο Γκεστράνιους έκανε το λάθος της δεκαετίας, επειδή σφύριξε πολύ γρήγορα όταν ο Λύρατζης ανέτρεψε τον Καμπετσή με σκοπό να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση (τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα), ενώ έπρεπε να αφήσει το πλεονέκτημα καθώς η μπάλα πήγε στον Μακέντα που σκόραρε. Το γκολ δεν μπορούσε να μετρήσει επειδή ο διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει το φάουλ και η φάση ήταν μη γενόμενη. Ο Γκεστράνιους παραδέχθηκε το λάθος του αλλά η ουσία είναι ότι το... τερμάτισε, ξεπερνώντας μέχρι και την τηλεκριτική του Τάσου Κάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΑΣΗ

Στο 90+6' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, στον Κρμέντσικ σε μαρκάρισμα που δέχθηκε εντός περιοχής από τον Βέλεθ. όμως δεν υπήρξε παράβαση, υπήρξε μια φυσιολογική επαφή το πόδι του επιθετικού με το πόδι του ήδη πεσμένου στο έδαφος αμυντικού (που είχε και γυρισμένη την πλάτη του). Το VAR έκανε τον προβλεπόμενο έλεγχο και δεν παρενέβη...

 

Σχόλια