1) Σιδηρόπουλος: Τα έκανε μαντάρα σε τέσσερα σερί ματς αλλά πήρε σερί ορισμό – 2) Κλάτενμπεργκ: Ο αρχιδιαιτητής που δίνει «βραβεία» σε όσους κάνουν λάθη...


Ο Αγγλος τηλεκριτικός-αρχιδιαιτητής έδωσε σερί ορισμό στον Σιδηρόπουλο, τον έβαλε να σφυρίξει ΑΕΛ-ΟΦΗ, αν και έκανε λάθη στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδι που σφύριξε. Το τελευταίο ήταν σε αυτό της Τετάρτης (21/04) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0. Η... φάση είναι ότι η ΑΕΛ ζήτησε ξένο διαιτητή και ο Κλάτενμπεργκ όρισε έναν Ελληνα που έπρεπε να μείνει σπίτι του!

Αναλυτικά τα λάθη του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που σφύριξε:

1)Απόλλων-ΑΕΛ 0-2 (1η Αγωνιστική πλέι άουτ): Πρόκειται για ματς της 1ης Αγωνιστικής των πλέι άουτ. Στο 66’, λίγο πριν το 0-1, δεν απέβαλε τον Φατιόν. Ο παίκτης του Απόλλωνα έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη για αργοπορημένο μαρκάρισμα από πίσω στα πόδια του Ακούνια. Ο Φατιόν είχε μια κίτρινη από το 4’. Για δεύτερη κίτρινη δεν προβλέπεται παρέμβαση του VAR.

2)Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (2η αγωνιστική πλέι οφ): Για το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο Σιδηρόπουλος έκανε μόνο λάθη κατά του Αρη.

Έχουμε και λέμε:

48': Οι παίκτες του Αρη διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα, διότι ο Σιδηρόπουλος θα μπορούσε να διακόψει τον αγώνα όταν δύο παίκτες συγκρούστηκαν στον αέρα και έπεσαν στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια ο Αστέρα Τρίπολης έκανε αντεπίθεση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ. Η φάση συνεχίστηκε με επίθεση του Αρη που ανέκοψε ο Κότσιρας, με σκόπιμο φάουλ, για το οποίο κακώς δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα.

88': Ο ρέφερι έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα τον Ρίτζις του Αστέρα Τρίπολης, γιατί ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

90': Ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Άρη, σπρώξιμο του Μπαμπά στον Μπρούνο Γκάμα, στην συνέχεια ο Μάντζιος διαμαρτυρήθηκε για αυτό και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

3)Βόλος-Παναιτωλικός 3-1 (3η αγωνιστική πλέι άουτ): Για το συγκεκριμένο ματς, που έγινε για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ, ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να είναι τιμωρημένος. Απέδειξε ότι χωρίς VAR δεν μπορεί ούτε σε εύκολα ματς, κατά τα άλλα οι Ελληνες ρέφερι ονειρεύονται ορισμούς σε ντέρμπι!

Τι (δεν) έκανε στο Πανθεσσαλικό;

Στο 12' είχε δώσει φάουλ, όμως σωστά ο VAR (σ.σ. ο Γκορτσίλας) ενημέρωσε τον διαιτητή ότι η παράβαση (σ.σ. χέρι ο Ταχάρ) ήταν εντός περιοχής και έτσι άλλαξε την αρχική του απόφαση, δίνοντας το πέναλτι υπέρ του Βόλου.

Στο 32’ ο διεθνής ρέφερι συνέχισε το παιχνίδι, όμως σωστά ο VAR παρενέβη και ενημέρωσε ότι υπάρχει πέναλτι, ο Σιδηρόπουλος πήγε στην οθόνη για επιβεβαίωση και σωστά σφύριξε  πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, στο χέρι του Περέα.

4) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (5η Αγωνιστική πλέι οφ): H κλωτσιά του Μπαράλες στον Λαλά στο 34’ είναι πέρα από κάθε όριο ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει βρει τη μπάλα. Πρόκειται για πολύ σκληρή κλωτσιά... Κι όμως, ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη στον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης.

 

Σχόλια