O Κλάτενμπεργκ εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του για να ερμηνεύει τους κανονισμούς όπως τον βολεύουν

«Τύφλα» να έχει ο Τάσος Κάκος... Αν και ο Κερκυραίος τηλεκριτικός είπε ότι ο Λαλά έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα στο 41’ του ματς Ολυμπιακού-Αρη 1-0 για το μαρκάρισμά του στον Σάσα, όμως ο Κλάτεννπεργκ, στη δική του τηλεκριτική, φρόντισε να τον ξεπεράσει.  Ο Αγγλος ανακάλυψε «σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι και ότι διακινδύνευσε τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου» για να δικαιολογήσει την κόκκινη κάρτα του Δανού ρέφερι, Γιάκομπ Κέλετ.

Για μια ακόμη φορά, ο Κλάτενμπεργκ επιβεβαίωσε ότι εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του ως προέδρου της ΚΕΔ για να ερμηνεύει τους κανονισμούς όπως τον βολεύουν, προκειμένου να δικαιολογεί αποφάσεις διαιτητών, όσο αστείες και αν είναι. Δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει κανονισμούς. Επίσης, παραγνωρίζει ότι με αυτά που κάνει «καλλιεργεί» φιλοσοφία κατά του Ολυμπιακού, ενώ απαξιώνεται η τηλεκριτική του καθώς επιβεβαιώνει ότι εξαρτάται ποιος διαιτητής θα κάνει λάθος και εναντίον ποιας ομάδας θα το κάνει.

Να μην ξεχνάμε ότι σε παρόμοια φάση στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1, επίσης για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ο Μαυροβούνιος, Νταμπάνοβιτς έδωσε κίτρινη κάρτα στον Σιμάνσκι που πάτησε με τις τάπες το πόδι αντιπάλου, μια φάση παρόμοια με του Λαλά στο Ολυμπιακός-Αρης 1-0 που ο Δανός Κέλετ έβγαλε απευθείας κόκκινη.

Σχόλια