Με... συνταγή Γραμμένου και ο Ζαγοράκης, εμπόδιο τα «συνεργεία»

Κανονικά, με την ευκαιρία της αλλαγής σκυτάλης στην ΕΠΟ, θα έπρεπε να κυκλοφορούν και δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου της Ομοσπονδίας, Ευάγγελου Γραμμένου. Όμως, δεν υπάρχουν πουθενά, επειδή κανείς δεν ασχολείται μαζί του. Φανταστείτε το μέγεθος της αποτυχίας του. Ούτε μια συνέντευξη Τύπου δεν έδωσε στη διάρκεια της θητείας του...

Αυτή η... κατάσταση, με το πως φεύγει ο προκάτοχός του, θα πρέπει να παραδειγματίσει τον Ζαγοράκη, επειδή και ο Γραμμένος υποσχέθηκε να φέρει την «εξυγίανση», όμως του φόρτωσαν τα πάντα. Και μην πείτε ότι ο Γραμμένος δεν φεύγει ως αποτυχημένος, ούτε υποψήφιο για εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην ΕΟΕ δεν τον έβαλαν, εκεί προτίμησαν τον Ψαρρόπουλο που η ΑΕΚ ήθελε για υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Δυστυχώς, ο Ζαγοράκης δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μαζί του δεν εξελέγησαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι διεθνείς που ήθελε ως συνεργάτες του (Χαριστέας, Ανατολάκης, Δ. Παπαδόπουλος, Καφές). Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 και Ευρωβουλευτής της ΝΔ καλείται να πετάξει τη ...γλάστρα που του έδωσαν με το «καλημέρα».

Για την ακρίβεια καλείται να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα... συνεργεία. Επειδή είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου τα ξέρει καλά, ξέρει τα ονόματα, ποιοι το λυμαίνονται. Τα ξέρουν μέχρι και οι φίλαθλοι, επειδή αυτοί οι τύποι είναι «τραγουδισμένοι». Εχουν γίνει και καταγγελίες στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Ακόμη, και αν αυτό δεν ισχύει, δηλαδή αν δεν τους ξέρει, θα τους μάθει, επειδή θα αρχίσουν να του ζητάνε «ρουσφέτια», ειδικά για το... καλό των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Κάθε άνθρωπος, όχι μόνο ο Ζαγοράκης για να πετύχει έπρεπε να έχει δίπλα του και τους κατάλληλους συνεργάτες. Όμως, ολόκληρος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να επιλέξει ούτε τον πιο άμεσο συνεργάτη του, τον διευθύνοντα σύμβουλο. Πάνε να του βάλουν τον Φιλιππούση!

Τις επόμενες μέρες θα βγουν πολλά συμπεράσματα. Ο Ζαγοράκης καλείται να εφαρμόσει την Ολιστική Μελέτη των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, είναι η πρώτη δέσμευσή του...

Ο Ζαγοράκης καλείται να διοικήσει με Εκτελεστική Επιτροπή που επέλεξαν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης. Αν και η συμφωνία ήταν να επιλέξει τους άμεσους συνεργάτες τους, του έβαλαν τρικλοποδιά, πριν καλά καλά ξεκινήσει η θητεία του.

 

Σχόλια