Τελικό Κυπέλλου τη Δευτέρα του Πάσχα ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε αυτό το... μήκος κύματος εστιάζεται η πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά στο ΔΣ της Superleague να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 3 Μαΐου, δηλαδή τη Δευτέρα του Πάσχα, αντί για τις 22 του ίδιου μήνα.

Το σκεπτικό αυτής της πρότασης είναι οι παίκτες να έχουν μια εβδομάδα επιπλέον χρόνο ξεκούρασης, πριν ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα σεζόν, σε ένα σημαντικό καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει βαθμούς στην Ευρώπη. Οι υπόλοιπες ομάδες, κυρίως οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα δεσμεύτηκαν να απαντήσουν τις επόμενες μέρες. Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες διανύουν ήδη μια δύσκολη χρονιά.

Εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού, που κατατέθηκε μέσω του Καραπαπά, η αγωνιστική δράση θα τελειώσει στις 15 Μαΐου με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Παράλληλα θα μεταφερθεί για τις 14 Απριλίου η αγωνιστική των πλέι οφ που είναι να γίνει στις 21 Απριλίου.

Επίσης,ο Καραπαπάς ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με τον τηλεοπτικό πάροχο και δεν έχει αντίρρηση ο τελικός να γίνει στις 3 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σχόλια