ΕΠΟ: Ο μονόδρομος των αλλαγών και τα σενάρια που εκθέτουν

-Ενώ ο μηχανισμός της προπαγάνδας δεν έχει καταλάβει ότι βγάζει στη... σέντρα τον Ζαγοράκη, εκτός αν το κάνουν επίτηδες.


Το σύστημα των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήγαν κόντρα στην Κυβέρνηση στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και στον Ζαγοράκη, καθώς δεν ψήφισαν τους πρώην διεθνείς για μια θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας. Ήδη, ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να εισπράξει τη δυσαρέσκεια πρώην συμπαικτών του, όμως, το μεγάλο στοίχημα, είναι η Ολιστική Μελέτη. Οι αλλαγές για την αναδιοργάνωση της ΕΠΟ, τις οποίες εισηγούνται, μέσω αυτής, η FIFA και η UEFA, ήδη έχουν καθυστερήσει και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης θα πρέπει να τις βάλει σε τροχιά μέχρι το καλοκαίρι.

Όμως, είναι γνωστό ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ελέγχεται από τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επίσης, θα τολμήσουν οι ΕΠΣ να πάνε κόντρα στην επιθυμία των UEFA, FIFA αλλά και στον Ζαγοράκη που δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει την Ολιστική Μελέτη; Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα η ΕΠΟ ούτε καν τη συζήτησε.

Στο μεταξύ βγαίνουν σενάρια που εκθέτουν τον Ζαγοράκη. Δείχνουν ότι δεν έχει λόγο στην ομοσπονδία! Για πολλοστή φορά πρέπει να επαναλάβουμε ότι τα μπλοκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που ελέγχουν την ΕΠΟ είχαν μοιράσει και τα πόστα στην ομοσπονδία, πριν από τις εκλογές του Σαββάτου (27/03). Για αυτό και βγήκε στον... αφρό το όνομα του Φιλιππούση ως διάδοχου του Δέδε για τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα.

Η δεύτερη πρόκληση έρχεται για την ΚΕΔ, για την οποία βγήκε στον... αφρό το όνομα του πρώην διεθνή διαιτητή Χάρη Καλογερόπουλου (Αθηνών). Η θητεία του Τριτσώνη αλλά και τις υπόλοιπης... κομπανίας του Περέιρα (Καλύβας, Ιωσηφόγλου, Λώλης, Κόκοτου) έληξε ταυτόχρονα με τη θητεία του Γραμμένου. Ο Κουκουλάκης άνοιξε την πόρτα της εξόδου και ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Καλογερόπουλος. Με βάση τις πληροφορίες οι αλλαγές θα γίνουν άμεσα! Θα... εισηγηθεί ο Κλάτενμπεργκ χωρίς να διαβάσει βιογραφικά!


 

Σχόλια