Εκλογές ΕΠΟ: Ακόμη μια βουτιά στη λάσπη...

Χάθηκε στο... σταυροδρόμι η ευκαιρία να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το... τούνελ της δήθεν «εξυγίανσης». Χάθηκε η ευκαιρία να μπουν στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος, στο σκοτάδι, εκεί όπου ανήκουν, τα ...φαντάσματα που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί που κάθονται στις πλάτες των ενώσεων και κάνουν κουμάντο, μιλώντας εξ ονόματός τους, με συνέπεια να τίθεται θέμα ανεξαρτησίας της μεγαλύτερης ομοσπονδίας της Ελλάδας, θέμα που παραμένει και μετά την εκλογή Ζαγοράκη.

Μπορεί ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 να κατέλαβε την προεδρία, όμως τα... φαντάσματα του ποδοσφαίρου έβαλαν εμπόδιο, καθώς δεν εξελέγησαν οι συνεργάτες του, οι Χαριστέας, Ανατολάκης, Καφές, Δ. Παπαδόπουλος οι οποίοι έθεσαν υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου όλοι μαζί να γυρίσουν σελίδα στην ΕΠΟ.

Το «συνεργείο» που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο καθοδήγησε για το «6-5» στην ΕΕ της ΕΠΟ που έχει άρωμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Πρόκειται για παράγοντες ΕΠΣ που δεν έκρυψαν ότι έχουν επιλέξει (σ.σ. μάλιστα τα φιλικά τους ΜΜΕ κατονομάζουν ότι το έκαναν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης), νομίζοντας ότι έτσι έκαναν και θα κάνουν επίδειξη δύναμης, όμως αρρωσταίνουν περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ίδιοι που το έριξαν στα τάρταρα. Προτίμησαν στις καρέκλες του συμβουλίου της ΕΠΟ να κάθονται κάποιοι... απίθανοι της «εξυγίανσης» και να αποφασίζουν για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όμως, αυτοί που πραγματικά αποφασίζουν δεν βγαίνουν από το παρασκήνιο. Προτιμούν να βουτάνε στη λάσπη, επιδεικνύοντας ότι οι περισσότερες ΕΠΣ τους ακολουθούν σε αυτόν τον κατήφορο, άρα τίθεται θέμα κατά πόσο οι εκλογές είναι κανονικές εκλογές. Μόνο ο Ζαγοράκης δεν αρκεί, έπρεπε να του δοθεί η δυνατότητα να διοικήσει μια κανονική ΕΠΟ, άρα κι εδώ υπάρχει ευθύνη των FIFA, UEFA που ακόμη αναζητούνται, αν και λόγω της επιτροπείας, γνωρίζουν άριστα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία ήταν ο Ζαγοράκης να διαλέξει και τους συνεργάτες του. Δεν τήρησαν ούτε αυτή, επειδή προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανό το σύστημα που αρρώστησε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter@balafas_vaios

4) Ακολουθήστε μας και στο Instagram vaios_balafas


 

Σχόλια