Μέχρι και η... εξυγίανση «έσβησε» τον Γραμμένο!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η θητεία της διοίκησης του Γραμμένου είναι αποτυχημένη. Χειρότερα δεν γίνεται και το …ομολογούν και οι ίδιοι σχετικά με την επιλογή των προσώπων για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος όχι μόνο δεν ήταν εκ νέου υποψήφιος δεν τον έβαλαν ούτε υποψήφιο για την ΕΟΕ, προτιμώντας με αυτή τη θέση να... παρηγορήσουν τον Ψαρρόπουλο, ο οποίος δεν μπορούσε, λόγω ορίου ηλικίας, να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Σα να μην έφτανε αυτό, δεν έβαλαν ούτε υποψήφιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Λέγεται ότι τον... έκοψε ο Μελισσανίδης που είχε λόγο και για τους πέντε συμβούλους που θα εξελέγησαν με το μπλοκ του ΠΑΟΚ.

Σα να μην έφτανε ούτε αυτό, στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ δεν είναι τόσο ταμίας Περικλής Λασκαράκης όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκάνησου, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος εξελέγη πρώτος αναπληρωματικός. Αυτοί ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του Γραμμένου. Ο πρώτος δεν ήταν υποψήφιος λόγω ρήξης με τον Μπέο και δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για την προεδρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο Διακοφώτης «κόπηκε» επειδή θεωρήθηκε άνθρωπος του ΠΑΟΚ που όμως δεν αντέδρασε.

Σχόλια