Ο Ευαγγέλου έκανε... σίριαλ το VAR: Τέσσερα λεπτά για να αποφασίσει για οφσάιντ που... φώναζε από μακριά! - video

SUPERLEAGUE

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τάπραντζης (Αιτ/νιας)

Οι διαιτητές νομίζουν ότι το VAR είναι για... χόρταση. Τέσσερα λεπτά έκανε ο Ευαγγέλου για να αποφασίσει για οφσάιντ που... φώναζε από μακριά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην κάτω φωτογραφία με το Μαουρίτσιο να είναι μέσα στον κύκλο. Τελικά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Μαουρίτσιο σκόραρε στο 15.17’’ και ο αγώνας συνεχίστηκε στις 19.17’’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΑΣΗ.

Ο βοηθός Δημητριάδης είχε υποδείξει το οφσάιντ.

Τι να πουν και οι βοηθοί, όταν βλέπουν ότι στο VAR χρειάζονται τέσσερα λεπτά για να αποφασίσουν για οφσάιντ ή όχι ενώ οι ίδιοι πρέπει να αποφασίσουν σε δευτερόλεπτα; Τι να πουν και οι διαιτητές των μικρότερων κατηγοριών όταν τους βλέπουν να κάνουν... σίριαλ το VAR και οι ίδιοι δεν έχουν τέτοιες... ανέσεις;

Στο 90+2:36" υπήρξε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο Ευαγγέλου φώναξε τον Παπαδόπουλο να δει τη φάση και, σωστά, αποφάσισε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί από το χέρι του αμυντικού.

Από το άουτ που είχαν δώσουν ο διαιτητής και ο βοηθός μεσολάβησε ο τραυματισμός του Μελισσά και τότε ο VAR έστειλε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, δηλαδή από άουτ να δώσει επιθετικό.... αυτό λέει το πρωτόκολλο του VAR. Η απάντηση είναι όχι, όμως έπρεπε να πάει στην οθόνη, για να προλάβει τυχόν διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού.

Μετά την προαναφερόμενη φάση, ο αγώνας ξεκίνησε ξανά στο 90+5':05" (είχαν δείξει 5' καθυστερήσεις), άρα έπρεπε ο Παπαδόπουλος να σφυρίξει την λήξη στο +7:30 και όχι +6:18, όπως έπραξε.



Σχόλια